Konica Minolta ostvarila cilj da u jednom od svojih proizvodnih pogona dobiva 100% svoje električne energije iz obnovljivih izvora

25. aug 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je objavila da je postigla cilj nabave 100% električne energije iz obnovljivih izvora na jednom od svojih proizvodnih mjesta za MFP uređaje (multifunkcijski uređaji) u Maleziji (Konica Minolta Business Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd. (BMMY)) u saveznoj državi Melaka. Sva proizvodna mjesta za MFP uređaje unutar Konica Minolta Grupe u Kini i Maleziji sada koriste 100% energije iz obnovljivih izvora.

Intervju s Kiyom Suharom o 150 godina Konica Minolte

21. aug 2023

Prije nešto više od mjesec dana na poziciju novog predsjednika Konica Minolta Europe stupio je gosp. Kiyo Suhara. U nastavku donosimo njegova najzanimljivija opažanja vezana uz 150 godina Konica Minolte.

Konica Minolta usluge upravljanog ispisa (Optimized print services - OPS) za konkurentno poslovanje

04. jul 2023

Poimanje radnog mjesta nakon pandemije doživjelo je značajne promjene. Iako su se mnoge tvrtke u potpunosti vratile konceptu rada iz ureda, brojke Quocirca analitičara pokazuju da 27% zaposlenika još uvijek u potpunosti radi od kuće, dok 32% radi hibridno između ureda i kuće. Vaša će tvrtka vjerojatno koristiti određenu razinu IT usluge u oblaku kako bi olakšala hibridni rad, ali mogu li vaša ispisna rješenja pratiti vaš način rada? Ako je odgovor negativan, vrijeme je da razmislite o...

Quocirca izvješće o sigurnosti ispisa za 2023. godinu: Konica Minolta i dalje lider na polju sigurnosti ispisa

12. jun 2023

Konica Minolta s ponosom objavljuje da je ponovno prepoznata kao "lider" u sigurnosti ispisa od strane Quocirce, zahvaljujući svojoj pouzdanoj hardverskoj i softverskoj cyber sigurnosti, te svojem konceptu "sveobuhvatnog pristupa". U istraživačkom izvješću "The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape" upravo pružanje kompletne usluge u području cyber sigurnosti istaknuto je kao velika prednost nad konkurencijom.