RAD NA DALJINU - NEIZOSTAVNI DIO "NOVOG" RADNOG MJESTA

28. mar 2023

Iskustvo rada na daljinu tijekom pandemije omogućilo je mnogim poslodavcima i zaposlenicima da shvate prednosti i izazove takvog načina rada. Sada, dok organizacije razmišljaju o budućnosti u kojoj bi rad na daljinu mogao biti jednako uobičajen kao dolazak u ured, koje korake poduzeća trebaju poduzeti da bi optimizirali strategije rada na daljinu za zaposlenike, menadžere i samo poslovanje?

Prema S&P Global Godišnjaku održivosti za 2023. godinu (eng.Sustainability Yearbook 2023) Konica Minolta je uvrštena u 5% najboljih tvrtki u svojoj industriji.

20. mar 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je uvrštena u 5% najodrživijih tvrtki u svojoj industriji prema S&P Global Godišnjaku održivosti za 2023. godinu. To je već 13. godina za redom da se Konica Minolta pojavljuje u ovom godišnjaku. S&P Global je vodeća svjetska tvrtka za kreditni rejting sa sjedištem u SAD-u.

Prema EcoVadis ocjenama održivosti za 2023. godinu, Konica Minolta je uvrštena u top pet posto najodrživijih tvrtki u svojoj industriji

13. mar 2023

Konica Minolta, Inc. je ponosno objavljuje da je ponovno osvojila Zlatnu medalju za održivost u EcoVadis ocjenjivanju za 2023. godinu, što je svrstava među najboljih pet posto tvrtki u svojoj industriji. Ocjene održivosti dodjeljuje EcoVadis iz Francuske kako bi se prepoznale prakse korporativne odgovornosti, a ocjena odražava održanu i posvećenu pozornost Konica Minolte da bude visoko održivo i društveno odgovorno poslovanje.

Konica Minolta drugu godinu zaredom uvrštena u TOP 100 najboljih globalnih inovatora

20. feb 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) objavila je da je Clarivate Plc, tvrtka za globalne informacijske usluge sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu (Clarivate), uvrstila Konica Minoltu među 100 najboljih globalnih inovatora 2023. (Top 100 Innovators) drugu godinu zaredom nakon 2022. godine.