Konica Minolta predstavlja najnovije inovacije na sajmu Drupa 2024

12. feb 2024

Konica Minolta će na sajmu Drupa u Düsseldorfu, Njemačka, od 28. svibnja do 7. lipnja 2024., predstaviti brojne europske premijere. Na izložbenim prostorima A40-1/A40-6 u dvorani 8b Konica Minolta će pomoći klijentima da prepoznaju potencijal koji nadmašuje tradicionalni tisak. Konica Minolta će sa jednim od najvećih izložbenih prostora na sajmu, koji će obuhvatiti šest povezanih područja i dva kata, predstaviti brojne premijere.

Konica Minolta ponovno proglašena svjetskim liderom u transformaciji ispisa prema IDC Marketscape-u

06. nov 2023

Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) objavila je da je prema IDC MarketScape-ovom izvještaju: „Procjena dobavljača za transformaciju ispisa za 2023. godinu“ (dokument #US51146523, kolovoz 2023) Konica Minolta proglašena liderom u transformaciji ispisa. Ovo izvješće ocjenjuje tržište transformacije ispisa putem IDC MarketScape modela, koji se oslanja na standardizirani skup parametara kako bi pružio komparativnu usporedbu globalnih dobavljača ispisne opreme, uzimajući u...

Poboljšane mogućnosti digitalnog ispisivanja koje pruža nova serija AccurioPress 7136 tvrtke Konica Minolta

Croatia | 04. sep 2023

Tvrtka Konica Minolta poboljšala je svoj asortiman rješenja za digitalno monokromatsko ispisivanje s novom serijom AccurioPress 7136. Tiskarski strojevi nove generacije razvijeni su kako bi pomogli komercijalnim tiskarama, pružateljima usluga ispisivanja i središnjim internim tiskarama određenih institucija da prošire svoje poslovanje i poboljšaju svoju operativnu učinkovitost. Nova serija je dostupna od rujna.

Konica Minolta ostvarila cilj da u jednom od svojih proizvodnih pogona dobiva 100% svoje električne energije iz obnovljivih izvora

25. aug 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je objavila da je postigla cilj nabave 100% električne energije iz obnovljivih izvora na jednom od svojih proizvodnih mjesta za MFP uređaje (multifunkcijski uređaji) u Maleziji (Konica Minolta Business Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd. (BMMY)) u saveznoj državi Melaka. Sva proizvodna mjesta za MFP uređaje unutar Konica Minolta Grupe u Kini i Maleziji sada koriste 100% energije iz obnovljivih izvora.

Intervju s Kiyom Suharom o 150 godina Konica Minolte

21. aug 2023

Prije nešto više od mjesec dana na poziciju novog predsjednika Konica Minolta Europe stupio je gosp. Kiyo Suhara. U nastavku donosimo njegova najzanimljivija opažanja vezana uz 150 godina Konica Minolte.