Konica Minolta pomiče granice lansiranjem AccurioLabel 400 uređaja

sarajevo | 12. jan 2023

Konica Minolta Accuriolabel 400 na putu je prema prvoj instalaciji početkom 2023. godine prema izvještajima o promjenama na tržištu u kojima 48% tiskara planira ulaganja u nove uređaje za digitalni tisak etiketa u roku od dvije godine. Ciljajući na proizvođače etiketa sa srednjim do visokim količinama, AccurioLabel 400 pružit će pristupačan vrhunski digitalni ispis.

Pet najvećih digitalnih trendova na radnom mjestu koji će pokretati poslovni uspjeh u 2023. godini

sarajevo | 01. jan 2023

Nedvojbeno je da se 2022. digitalno radno mjesto nastavilo razvijati i rasti čak i nakon dramatičnog povećanja upotrebe tijekom prethodne dvije godine. Nakon što je omogućio veliki postotak rada na daljinu tijekom pandemije, moderni virtualni ured oslobođen je geografskih ograničenja i pokreće hibridni radni trend u mnogim različitim sektorima. Šira razmatranja, poput globalne klimatske krize, krize troškova života i kontinuiranog rata u Ukrajini nastavit će oblikovati digitalno radno mjesto...

Predviđanja za industriju etiketa i ambalaže u 2023. godini

sarajevo | 01. jan 2023

Digitalna tehnologija tiska je postala sve učestaliji izbor tehnologije u proizvodnji etiketa, čak 35% tržišta etiketa je sada u potpunosti prešlo na digitalni ili hibridni tisak. U zadivljujućem zaokretu, digitalna tehnologija zauzima sve veći dio tržišta, jer sve više brendova prepoznaje agilnost i brzu reakciju kao ključne čimbenike u ispunjavanju sve promjenjivih obrazaca potražnje u novom svijetu mogućnosti.

Pregledajte troškove svog ispisnog sustava

sarajevo | 29. nov 2022

Samo 1 od 10 tvrtki zna koliko troši na ispis! Kako bismo vam pomogli optimizirati vaše troškove, morate biti svjesni svih skrivenih troškova koje stvara vaša iflota ispisnih uređaja.