Konica Minolta lansira AccurioPrint 850i i 950i serije za povećanje učinkovitosti u uredima te korporativnim i komercijalnim okruženjima ispisa

| 15 februar 2023

Konica Minolta predstavila je novu liniju crno-bijelih uređaja s tonerima s kojima svojim kupcima nudi povećanje učinkovitosti u uredima te korporativnim i komercijalnim okruženjima ispisa. AccurioPrint 850i i 950i uređaji su jednostavni za rukovanje sa visokim performansama te pružaju potpunu integraciju s cloud uslugama i tijekovima rada.


U današnjim poduzećima koja se brzo razvijaju, kupci zahtijevaju maksimalnu učinkovitost i visoko automatizirane, učinkovite sustave, kao i najnoviju sigurnosnu tehnologiju kako bi se osiguralo pouzdano i sigurno korisničko okruženje. AccurioPrint 850i i 950i Konica Minolte pružaju sve to. 
 

Postižući razinu izdržljivosti do sada nikad viđenu na multifunkcijskom uređaju (MFP), ova dva modela - ispisuju do 85 stranica odnosno 95 stranica u minuti (do 48 A3 stranica po minuti) - nude izvanrednu stabilnost ispisa zahvaljujući višestrukim poboljšanjima osnovne funkcionalnosti. Bizhub i-Serija nudi naprednu digitalnu povezanost, omogućujući ispis u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta, plus snažne mogućnosti završne obrade.


Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i modeli zadržavaju Minerva motor i kombiniraju ujedinjene funkcije, operacije i usluge. Ovi modeli su prikladni za niskoprodukcijski ispis i velike uredske prostore, uključujući sektor obrazovanja, vladine ustanove i sektore koji pokrivaju profesionalne usluge, kao i središnje reprografske odjele, kopiraone i komercijalne tiskare.

Ostale značajke Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i uključuju:
 

  • Inovativni medijski senzor koji automatski detektira vrstu i težinu papira, pouzdano primjenjujući točne postavke. Senzor također detektira omotnice, štedeći vrijeme i minimalizirajući intervenciju operatera.
  • Podržava veliki izbor medija (do 300 g/m2).
  • Nova ladica za papir koja omogućuje umetanje papira različitih veličina.
  • Mogućnost izrade gotovih proizvoda za ispis kao što je izrada brošura od 20 listova, klamanje od 100 listova s mogućnošću presavijanja.
  • Rezolucija od 1200x1200 dpi i Simitri HD toner tehnologija.
  • Vrhunski kontroler za ispis s inovativnim zaslonom u boji osjetljiv na dodir.
  • Besprijekorna integracija u tijek rada dokumenata.
  • Poboljšana ekološka učinkovitost i niska potrošnja energije. 


Andre Statkus, senior product manager za segment profesionalnog tiska u Konica Minolta Business Solutions Europe, rekao je: "Veliku važnost pridajemo partnerskom pristupu i činjenici da naša rješenja omogućuju korisnicima da razviju svoje poslovanje. Serija Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i također je važan korak u pomaganju korisnicima da preispitaju svoje mogućnosti ispisa i povećaju mogućnosti ispisa.
 

„Jednostavno rukovanje i visokokvalitetna izvedba preduvjeti su za postizanje maksimalne učinkovitosti i obavljanja svih uredskih poslova brzo i bez muke. U isto vrijeme, potpuna integracija s cloud uslugama omogućit će provedbu pravih procesa u pravo vrijeme čime se postiže izgradnja praktičnijih radnih procesa. Najnovija sigurnosna tehnologija i mnoštvo završnih opcija također će pridonijeti privlačnosti ovih naprednih sustava.”

 


KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Bosna i Hercegovina

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Bosna i Hercegovina, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Sarajevu te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i Instagram kanalima.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.