KONICA MINOLTA, LIDER NA TRŽIŠTU, PREDSTAVILA SERIJU ACCURIOPRESS C14000E, POSTAVLJAJUĆI NOVI STANDARD U INDUSTRIJI

| 7 juni 2023

Konica Minolta, vodeći proizvođač u segmentu tiska velikog volumena u boji (HPP) je predstavila unaprijeđenu AccurioPress C14000e seriju.


Od svog globalnog lansiranja u listopadu 2019. godine, Konica Minolta je prodala više od 700 digitalnih rješenja AccurioPress C14000/C12000 u Europi. AccurioPress C14000 serija je u svoje 3 godine od pojavljivanja na tržištu osvojila brojne međunarodne nagrade te je proizvedeno otprilike 8,4 milijarde A4 otisaka.


Konica Minolta je dobila INGEDE akreditaciju od Međunarodnog udruženja za deinking industriju (INDEGE) kao i međunarodno priznatu BS normu 5609 za etikete tiskane tlakom osjetljivim na pritisak i premazane ljepilom, namijenjene za prijevoz morskim putem. Osim toga, AccurioPress C14000 i C12000 dobili su TÜV Rheinland oznaku, dokaz da je toner koji se koristi u AccurioPress C14000 seriji zdravstveno prihvatljiv za korištenje u prehrambenoj industriji. Također, AccurioPress C14000/C12000 su dobitnici "Good Design Award 2020" od strane Japanskog instituta za promicanje dizajna (JDP), kao i Reddot nagrade (pobjednik 2021.).

 
Konica Minolta AccurioPress C14000e ima brzinu ispisa od 140 stranica u minuti (ppm) A4 formata, što je 40% brže od bilo kojeg drugog rješenja baziranog na toneru tvrtke Konica Minolta. AccurioPress C12000e, drugi model u seriji ima brzinu ispisa od 120 ppm.

 
AccurioPress C14000/C12000 nagrađivana serija bila je prvi korak tvrtke Konica Minolta u segment tiska velikog volumena s tonerom, koji bilježi stope rasta skoro jednake stopama prije pandemije.Osluškujući povratne informacije korisnika, Konica Minolta je unaprijedila svoju AccurioPress C14000 seriju. Ovim unaprjeđenjem tvrtka je napravila još jedan korak naprijed u daljnjem zadržavanju pozicije lidera na tržištu velikog volumena u boji.
 

Važne nove značajke Konica Minolta AccurioPress C14000e/C12000e rješenja uključuju:
  • Nadogradnje boje i imaginga, produktivnosti, upravljanje i povezivanja putem EFI Fiery Controller verzije 2.1.,
  • najnoviji firmware s desecima dodataka i poboljšanja softvera,
  • Konica Minoltin IQ-501 AQA (automatsko podešavanje kvalitete), poboljšanja RIP-a, senzora medija i PrintManagera, proširenje raspona težina tiskovnog papira, podrška za tisak bannera i općenito poboljšanu upotrebljivost,
  • Širok raspon automatiziranih opcija završne obrade za izradu gotovih otisaka koji štede vrijeme.

Konica Minolta flagship uređaji AccurioPress C14000e/C12000e dizajnirani su kako bi maksimizirali vrijednost za korisnike na temelju mogućnosti proširenja poslovanja, ubrzane operativne učinkovitosti i poboljšanog ukupnog vlasničkog troška (TCO) s bržim povratom ulaganja.
 

AccurioPress C14000e serija pruža nevjerojatnu učinkovitost u proizvodnji velikog volumena. Uz to, Konica Minolta je pružila industriji prve funkcije automatskog podešavanja prije ispisa i provjere kvalitete ispisa; te senzor medija koji korisnicima omogućuje saznanje o optimalnim postavkama ispisa. Ove inovacije omogućuju tvrtkama da smanje gubitak vremena i pružaju im mogućnost zapošljavanja operatera bez posebnih vještina, neovisno o njegovom formalnom obrazovanju.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Bosna i Hercegovina

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Bosna i Hercegovina, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Sarajevu te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i Instagram kanalima.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.