Konica Minolta MarketPlace

Prodavnica aplikacija dostupna vam je na dodir prsta kako bi vam pružila funkcije koje će u potpunosti transformirati način na koji pristupate upravljanju dokumentima. Rješenja i aplikacije koje se nude mogu otklanjati uobičajene uredske probleme, ali i one koji se rjeđe javljaju .

 

Smeta li vam nepodesan prijenos dokumenata? Ako je vaš odgovor potvrdan, razmislite o instaliranju aplikacije koja će povezati vaš MFP s popularnim rješenjima na oblaku kao što su Dropbox, Google Drive, OneDrive ili Microsoft SharePoint. Ne razumijete sadržaj dokumenta iz inostranstva? Pošaljite ga da se prevede na vaš maternji jezik u samo nekoliko sekundi. Konica Minolta Marketplace će vam omogućiti da planirate marketinške kampanje, pretvarate tekst u govor, distribuirate obavještenja o svim svojim MFP uređajima i konvertirate datoteke u PDF, Word, Excel i mnoge druge formate.

 

Nema potrebe za dodatnom skupom infrastrukturom, dugoročnim ugovorima o licenciranju ili dugotrajnom obukom za osoblje. Konica Minolta Marketplace nudi aplikacije koje su fleksibilne, troškovno efikasne i jednostavne za korištenje. One će optimizirati vaše svakodnevne zadatke, štediti vrijeme vašim zaposlenicima i omogućavati vam da u potpunosti koristite prednosti ove napredne tehnologije.

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Da li vaša kompanija jednostavno traći vlastiti potencijal?

 

Bilo da se vlasnik malog poduzeća ili generalni izvrši direktor internacionalne kompanije gotovo je sigurno da ste svjesni da su neki zadaci, iako neugodni i nevjerovatno dosadni, jednostavno neizbježni kako bi svakodnevni rad u uredu funkcionirao djelotvorno. Neizvršavanje tih zadataka može izazvati nepotrebna kašnjenja, stvoriti manje ili veće smetnje te smanjiti nivo motivacije. To utiče na vašu kompaniju i njen tok rada. Sve se to akumulira u gubljenje vremena za vaše osoblje – i gubljenje novca za vas.

 

Srećom, tu su zasebna pametna rješenja koja spašavaju situaciju. Usluga Konica Minolta Marketplace će u potpunosti transformirati način na koji vaš tim izvršava male uredske zadatke. Baš kao što se pametni telefoni mogu pretvoriti u specijalizirane uređaje kroz instaliranje nekoliko mobilnih aplikacija, višefunkcionalni štampač (MFP) ima potencijalnu funkcionalnost koja ga može podići na daleko viši nivo. Vaš MFP se može odmaći dalje od pukog štampanja i kopiranja – on vašem osoblju može pružati izuzetno vrijednu podršku i automatizirati široki raspon malih uredskih zadataka. Uz uslugu Konica Minolta Marketplace zaposlenici konačno mogu u potpunosti realizirati vlastite potencijale i fokusirati se na širu sliku.