Prošireni pregled

Otkrijte svijet novih mogućnosti – s profesionalnim rješenjima za proširenu stvarnost

Pridružite se novoj dimenziji rada


Savremeno radno mjesto posljednjih godina mijenja se velikom brzinom – ispred naših očiju. Premda je tehnologija prisutna svugdje (u svakodnevnom životu i na radnom mjestu), ponekad nam se obilje informacija kojem smo izloženi ne predstavlja u odgovarajućem kontekstu.

Uz ovako brz razvoj tehnologije nove prilike pojavljuju se same od sebe. Nedostatak konteksta samo je jedan od brzo i lako rješivih problema primjenom modernih načina rada – zato proširena poslovna rješenja imaju potencijal za promjenu načina na koji sagledavamo stvarnost u cjelini.

Prošireni pregled

Prošireni pregled

Prikaz nevidljivih podataka

U kompaniji Konica Minolta strastveno pristupamo razvoju novih tehnologija s inovativnim rješenjima za međunarodne kompanije, mlade kompanije, akademije i partnerske organizacije. Zašto? Zato što želimo da iskoristite prednosti ogromnog iskustva kompanije Konica Minolta i uvedete prošireni pregled na svoje radno mjesto, integrirajte ga u marketinške kampanje i učinite ga dijelom svakodnevice.

Konica Minolta u saradnji s predvodnicima u tehnologiji proširene stvarnosti neprestano teži razvoju rješenja za brže rješavanje problema, sticanje poslovnih uvida iz konteksta klijenta i revolucioniranje načina interakcije i obrade informacija. Ishod je portfelj proširenih poslovnih rješenja koja vam putem pametnih uređaja pružaju drugačiji pogled na svijet.


Mobilni OCR vašoj mobilnoj aplikaciji daje moćne funkcije računarskog pregleda i skeniranja kako biste mogli iskoristiti prednosti proširene štampe. Omogućava jednostavno skeniranje pakovanja, postera i letaka za mrežnu analizu podataka, prepoznavanje rukopisa, skeniranje teksta – čak i prijevod – u samo nekoliko sekundi. Također možete pripremati digitalne marketinške kampanje, primijeniti AR za navigaciju u zatvorenom i otvorenom prostoru te manipulirati trodimenzionalnim prototipovima radeći sa saradnicima širom svijeta. Tehnologija proširene stvarnosti pruža nezamislive mogućnosti. Konica Minolta ih ostvaruje.

Proširena štampa

Proširena štampa

Digitalizacija

Digitalizacija

Navigacija u zatvorenom prostoru

Navigacija u zatvorenom prostoru

Mobilni OCR

Mobilni OCR

Čitač brojača

Čitač brojača

Rješenja za integriranje podataka

Rješenja za integriranje podataka

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontaktirajte nas

Koristeći prednosti rješenja AG iz ponude kompanije Konica Minolta, kompanije i razvojni timovi mogu ih prilagoditi vlastitim primjenama. Međutim, rado bismo doznali više o vašim potrebama i izazovima. Naš specijalizirani tim će vam ustupiti informacije potrebne za donošenje najboljih odluka za vašu kompaniju. Obratite nam se i doznajte više.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim primati informacije preko:*

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings