Nadzorni sistemi za maloprodaju

Naša tehnologija može riješiti vaše sigurnosne probleme – i pokazati vam budućnost

Bez mrtvih uglova u sigurnosti, prodajnoj strategiji ili marketingu – s nadzornom kamerom u maloprodaji


Sveobuhvatni nadzorni sistem koji će transformirati vaš način rada

Usluge zaštitnog videonadzora kompanije Konica Minolta značajno mogu ojačati vaš marketing, povećati prodaju i vašu trgovinu učiniti boljim i sigurnijim mjestom. Ometaju li sigurnosna pitanja vašu usredređenost na razvoj kompanije? Ili vas zanima povećanje sigurnosti infrastrukture nadzornim IP kamerama? 


Ako ne vjerujete svojoj trenutnoj opremi za nadzor ili želite uložiti u bolje rješenje, Konica Minolta vam može pomoći da uživate u sigurnosti i miru svake večeri po zatvaranju prodavnice. Zaštićena tehnologija hemisfernih IP kamera od 360° ima funkcije za pokrivanje svih vaših lokacija, a hemisfernom obradom poboljšavaju se kvalitet i rezolucija videozapisa kako biste mogli uočiti (često najvažnije) posebne detalje. 


Međutim, moderna IP kamera ne sprečava samo provale i osigurava dokaze o sumnjivom ponašanju – također se može koristiti kao sredstvo za kreiranje izuzetno vrijednih podataka radi poboljšanja dizajna prodavnice i prilagođavanja kupcima. 


Vi i kupci ćete cijeniti diskretan dizajn sistema videonadzora, a zahvaljujući kameri naučit ćete zaista mnogo o kupovnim navikama klijenata, stvarnim i potencijalnim, tako da svoju prodajnu strategiju možete precizno prilagoditi njihovim željama – i uz sigurnost ostvariti prednost u maloprodaji!

MALOPRODAJA

MALOPRODAJA

Usredsredite se na ono što je zaista važno za vašu kompaniju – sigurnost i prodaja

Dopustite da naša tehnologija ukloni vaše sigurnosne probleme! Pouzdana i djelotvorna sigurnosna infrastruktura MOBOTIX snima sve što trebate, bez mrtvih uglova.


Tehnologijom hemisferne IP kamere od 360° možete kreirati izuzetno vrijedne podatke za sprečavanje provala i dokazivanje sumnjivog ponašanja, kao i poboljšati dizajn prodavnice i prilagoditi se kupcima. Pomoću kamere možete naučiti više o navikama osoba koje posjećuju vašu prodavnicu i prilagoditi prodajnu strategiju.


Rješenje s nadzornom kamerom MOBOTIX namijenjeno za sektor maloprodaje donosi niz uzbudljivih prednosti. Sistemi objedinjavaju poslovnu inteligenciju i sigurnosni videonadzor te oblikuju moderno rješenje s IP videonadzorom koje služi kao mjera za sprečavanje krađe i dokaz uvijek čiste i oštre slike. Rješenja s nadzornim kamerama MOBOTIX su diskretnog dizajna i osiguravaju maksimalnu pokrivenost s minimalnim brojem kamera (upotreba „hemisferne tehnologije”). Rješenja su kibernetički osigurana šifriranom komunikacijom i predstavljaju savršen alat za poslovno obavještavanje koji vam pokazuje kako maksimalno povećati najefikasnije prodajne aktivnosti i ostvariti profite u svojim prodavnicama. Za pružanje poslovnog obavještavanja u rješenjima se koristi integrirana analiza videozapisa (toplotna karta / brojanje predmeta / utvrđivanje ponašanja).

Hardware
hardware icon
Toliko više od standardnog rješenja

Kamere MOBOTIX u modernoj organizaciji mogu se koristiti na razne načine, a poznate su po svojoj izvanrednoj pouzdanosti. Kamere su izuzetno energetski učinkovite i nevjerojatno precizne: jednom kamerom moguće je bez mrtvih uglova diskretno nadzirati veliki prostor.

Software
software icon
Sve iz jednog izvora

Intuitivna i fleksibilna softverska rješenja u ponudi s nadzornim kamerama MOBOTIX najbolje su iz modernog sektora za maloprodaju. Softverska rješenja MOBOTIX osiguravaju vam prednosti upravljanja videozapisom, analizu videozapisa i upravljanje uređajem, a sistem upravljanja videonadzorom (Video Management System, VMS) uklanja potrebu za upravljačkim serverom. Budući da naša rješenja obuhvataju integriranu analizu videozapisa (brojanje objekata / toplotna karta / utvrđivanje ponašanja), svi podaci iz videozapisa analiziraju se uživo i lokalno u kameri, čime se izbjegava nepotrebni mrežni promet.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni paket

S našim paketom usluga pratimo vas kroz svaku fazu postupka pazeći da vam osiguramo koncept sveobuhvatnih sigurnosnih rješenja prilagođenih vašoj kompaniji. Na osnovu detaljnih konsultacija i pregleda i analize lokacije optimiziramo i poboljšavamo cijelu infrastrukturu videonadzora u skladu sa specifičnim potrebama vaše kompanije. Rješenje za pravilno upravljanje projektom obuhvata profesionalnu instalaciju, nakon koje slijede usluge daljinskog nadzora za upravljanje IT infrastrukturom i statusom mreže te održavanje za besprijekoran rad sigurnosnog sistema videonadzora.

Toliko više od običnog nadzora

Rješenje kompanije Konica Minolta pruža mnogo više – toliko više – od obične nadzorne kamere. 


Ovim rješenjem ne snima se samo sve u vašoj trgovini – to je sistem visoke kvalitete s pregledom od 360° koji daje kristalno jasan HD videozapis cijelog prostora. Pruža niz novih funkcija koje se mogu prilagoditi vašim poslovnim potrebama. Pomoću nadzornih kamera u maloprodaji snimanjem broja posjetilaca i praćenjem njihovog kretanja i aktivnosti možete analizirati ponašanje kupaca u maloprodajnom prostoru. 


Pitate li se ponekad kojim se prolazom vaši kupci najčešće služe? Gdje provode najviše vremena? Rješenje za maloprodaju MOBOTIX vam omogućuje proučavanje njihovog ponašanja pri kupovini kako biste donosili odluke na osnovu činjenica i povećali svoju prodajnu izloženost. Transparentne toplotne karte pomažu vam da u trenu analizirate kupovne trendove. Redovnim praćenjem tih obrazaca također možete donositi utemeljenije kadrovske odluke i tokom najveće gužve rasporediti više osoblja – tako usrećujete kupce, povećavate prodaju i štedite novac. Ovo je zasigurno dobitna situacija za sve strane. 


Usluge zaštitnog videonadzora kompanije Konica Minolta također vam pomažu da unaprijedite marketing. Donoseći odluke na osnovu podataka iz videozapisa nastalih u sistemu vaš marketinški tim može vlastitim očima vidjeti učinkovitost reklamnih materijala. Analizom faktora koji utiču na promet u vašoj prodavnici, kao što su doba dana ili vremenske prilike tokom dana u sedmici, jednostavno mogu optimizirati marketinške kampanje odgovarajućim prilagođavanjem svojih poruka. 


Konica Minolta može značajno unaprijediti vaš marketing, povećati prodaju i vašu trgovinu učiniti boljim i sigurnijim mjestom. 

   

   

Pregled od 360°

Analiza ponašanja klijenata

Bolje upravljanje osobljem

Videozapis visokog kvaliteta

Optimiziranje marketinga

Brojanje posjetilaca

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Enter security code:
 Security code
Da, želim primati informacije preko:*

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings