Jedna aplikacija za sve obrade slika širokog formata. Jednostavno dodajte fajlove, pregledajte i odštampajte

KIP ImagePro je moćan softverski paket koji poboljšava efikasnost putem kontrolirane automatizacije toka rada u veoma zahtjevnim okruženjima uz skraćivanje vremena izrade.

Štampanje na široki format


Današnji marketing štampe nije više što je bio nekada. Digitalne grafike za prenošenje informacija široj publici vrlo su tražene, no istovremeno potrebno je pronaći načine za smanjenje operativnih troškova. Zato je štampanje na široki format postalo jedan od najpovoljnijih načina na koji pružaoci usluga štampanja mogu pokrivati rastuće zahtjeve tržišta.

Štampanje na širokom formatu jedno je od malog broja područja na globalnom tržištu štampanja koje prolazi kroz brze promjene i rast. Kompanija Konica Minolta svojim vrlo kvalitetnim softverskim i hardverskim rješenjima je spremna da vas sigurno provede kroz te promjene i pomogne u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

KIP ImagePro moćan je softverski paket koji u jednostavnoj aplikaciji za štampanje, kopiranje i skeniranja kombinira osnovne alate s izvrsnim istovremenim obavljanjem više zadataka. Na standardnom interfejsu prikladnom za operativne rukovaoce ili povremene korisnike nalaze se alati za brzi pristup, preglednik visoke rezolucije za područje koje želite štamapati te intuitivne funkcije za uređivanje zadatka. Standardizirano računarski potpomognuto dizajniranje (CAD) i zadane postavke za kvalitet štampe grafike ImagePro čine najjednostavnijim softverom za štampu. Komplet proširenih funkcija sistema uključuje se jednim klikom i pruža kontrolu tehničkim i grafičkim profesionalcima.


Budući da su funkcije gniježđenja, pripreme za postavljanje na panele, izmjene spotnih boja i pristupa upravljanju bojama dostupne samo u skupim grafičkim softverima za obradu rasterske slike (RIP), KIP ImagePro stručnjacima za boju osigurava alat za kvalitetno obavljanje zadatka.

Široki format

Široki format

Pojednostavite tok rada za široki format

Sada možete pojednostaviti tok rada za široki format uz jedno softversko rješenje.  KIP ImagePro ima intuitivni standardni način rada za produkcijsku efikasnost ili prošireni način rada za inteligentnu slikovnu interakciju. Ovaj softver posebnim čini činjenica da možete štampati, kopirati i skenirati iz jedne aplikacije. Ne može lakše od toga!

Hardware
hardware icon
Sistemi za štampanje KIP

Sistemi za štampanje KIP su prilagođeni za korisnike koji rade s tehničkim, grafičkim i uredskim dokumentima i trebaju zahtjevan ispis, preciznu izradu slika i odvažu i izražajnu vjernost boja. Sposobni su za kreiranje živopisnih boja, upečatljivih grafika i fotografskih slika koje bilježe fine prelaze i nijanse uz nenadmašnu stabilnost boja – od prvog do posljednjeg odštampanog primjerka.

Software
software icon
Jedan softver za sve

Sada možete pojednostaviti tok rada za široki format uz jedno softversko rješenje. KIP ImagePro ima intuitivni standardni način rada za produkcijsku efikasnost ili prošireni način rada za inteligentnu slikovnu interakciju.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Ključne funkcije


   

   

Napredno štampanje područja od interesa

Prilagodljivi interfejs za personalizirani prikaz i alate

Jednostavna implementacija

Prikazivanje u visokoj definiciji

Inteligentno potvrđivanje pdf poslova

KIP pametno slaganje

Izvanredno obavljanje više zadataka odjednom

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom