Bavljenje potrebama kupaca primjenom naprednih načela upravljanja inovacijama


Želite li poticati inovativno razmišljanje u vašoj firmi ili na radnom mjestu? Istražite i sarađujte sa Konica Minolta Business Business Innovation Center Europe

Kao organizacija s jakom kulturom inovacija, koja se neprestano razvija, Konica Minolta oduvijek je bila posvećena razvoju novih tehnologija i kreativnih ideja koje pružaju stvarne promjene milionima ljudi.
 
Kao dio svoje globalne strategije za vođenje poslovnog upravljanja inovacijama, Konica Minolta osnovala je poslovne inovacijske centre (BICs) u 5 glavnih regija širom svijeta s misijom kako bi dublje razumjela potrebe svojih kupaca - čime generiše novu vrijednost i pozitivnost utjecaj na društvo.
 
BIC-ovi teže stvaranju novih proizvoda, usluga i poslovnog razvoja, prateći cijeli životni ciklus od ideje do komercijalizacije i podržavajući globalnu korisničku bazu Konica Minolta - od malih preduzeća do multinacionalnih organizacija - razumijevanjem načina na koji tržišne promjene kontinuirano stvaraju potrebu za promjenama.
Novonastale tehnologije i poslovna rješenja zatim se komercijaliziraju i kombiniraju s proizvodima i uslugama za razvoj novih poslova.