Fleksibilna rješenja koja vaš IT čine jednostavnim


Integrisane IT usluge za vaš posao

S informacijama u našoj DNK, Konica Minolta IT usluge mogu vam pomoći da izvučete maksimum iz digitalne transformacije. Povećavanjem vaše operativne efikasnosti bez ugrožavanja sigurnosti, vašu firmu čini pouzdanom u budućnosti.

Sve-u-jednom IT

Naša Workplace Hub ponuda smanjuje IT kompleksnost, uklanja ponavljajuće se IT zadatke i optimizira ukupnu IT potrošnju. To stvara infrastrukturu za budućnost osnažujući vašu trenutnu tehnologiju. Koristite je da pojačate cijelu ili dio svoje operativne sposobnosti rješenjem koje raste s vama, tako da danas možete zaboraviti na svoj IT i usredotočiti se na razvoj vašeg poslovanja u budućnosti.
 
Upravljanje IT uslugama

IT odjeli se danas - posebno u malim i srednjim preduzećima - suočavaju sa sve većom složenošću zadataka. To dovodi do visokih troškova i veže IT resurse potrebne za inovacije. Uz našu podršku cijelom ili dijelovimaa vašeg upravljanja informatičkom infrastrukturom dajemo vam duševni mir - i više vremena i energije da se usredotočite na svoje poslovanje.

 

Upravljanje Informacijama

Iz dana u dan količina podataka eksponencijalno raste: datoteke dokumenata, e-mailovi, mrežni materijali, fakture i još mnogo toga nakupljaju se u ogromnoj količini podataka. Nestrukturirane informacije, često nerazvrstane, pohranjuju se na različitim mjestima, a glavni problem je obično nedostatak dosljedne podatkovne infrastrukture, što stvara dugotrajne administrativne i nesigurne procese. Optimizirajte svoje korporativne procese koji se odnose na informacije koristeći Konica Minolta paket Usluga upravljanja sadržajem (MCS).
 

 

 

Inteligentna IP video rješenja

Na temelju saradnje Konica Minolta i MOBOTIX-a, pružamo sigurnosna rješenja mreže nove generacije. Naš zajednički razvoj proizvoda usredotočen je na rješenja poput praćenja procesa u proizvodnim pogonima kako bi se potaknula inovacija u toku rada ili na nove proizvode poput „Care Support Solutions“ koji bi se mogli koristiti za nadgledanje stanovnika u staračkim domovima.