Unaprijedite efikasnost uz naprednu digitalnu obradu dnevne pošte i informacija

Zatrpani ste svime što vam stiže kroz virtuelna vrata?

Digitalni prostor za sortiranje pošte


Sadržaj danas pristiže i šalje se višestrukim kanalima – porukama e-pošte, faks porukama, na papiru, kroz EDI tokove, XML fajlovima itd. Svaka relevantna stavka koja stigne mora se efikasno obraditi i voditi.

Djelotvorna komunikacija s klijentima zahtijeva da se sa svim sadržajem koji se odnosi na klijente – od otvaranja računa i zahtjeva za usluge do obnavljanja pravila, plaćanja faktura i pritužbi – postupa brzo i tačno. Nažalost, to se često ne dešava. No, moguće je – uz digitalni prostor za sortiranje pošte.

Digitalni prostor za sortiranje pošte

Digitalni prostor za sortiranje pošte

Moderni digitalni prostor za sortiranje pošte

Tradicionalni ‘digitalni prostor za sortiranje pošte’ predstavljao je rješenje koje je prihvatalo svu dolaznu, fizičku komunikaciju i konvertiralo je u digitalni oblik i zatim elektronskim putem prosljeđivalo relevantnim stranama. Moderni digitalni prostor za sortiranje pošte danas predstavlja mnogo više od toga. Softver za upravljanje dokumentima može identificirati vrstu sadržaja, izdvojiti relevantne informacije ako je moguće i zatim ih proslijediti odgovarajućoj osobi ili procesu. Pored toga, zahtjev klijenata ili poslovnih partnera da primaju dokumente, kao što su fakture, u elektronskom obliku može se lako ispuniti.

Takvo upravljanje informacijama postalo je gotovo sveprisutno – za sve ulaze i izlaze u jednoj organizaciji. Kratko rečeno, digitalni prostor za sortiranje pošte može uvesti revoluciju u način na koji vaša kompanija prima, obrađuje i dijeli informacije uz igranje ključne uloge u vašoj digitalnoj transformaciji i davanje tačnog pristupa relevantnim informacijama za procese koji slijede u toku rada bez odlaganja.

Hardware
hardware icon
Hardver kompanije Konica Minolta za štampanje

Želite vrhunske performanse u produkciji digitalne štampe? Na pravom ste mjestu. Hardverske komponente kompanije Konica Minolta za produkcijsku štampu i ured predstavljaju mjerilo u branši uz uređaje koji osiguravaju revolucionarni kvalitet kolor slika, izuzetnu brzinu crno-bijele štampe, opcije završne obrade prilikom kreiranja materijala naklonjene kvalitetu kako bi se zadovoljile vaše složene specifikacije za zadatke i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu ili područje specijalizacije vaše kompanije, naši uređaji za štampu vam omogućavaju da izgradite infrastrukturu za štampanje, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske mjerne instrumente i istražujete druga rješenja dizajnirana za temeljitu promjenu vašeg toka rada.

Software
software icon
Softverski proizvodi kompanije Konica Minolta

Istražite bezbrojne različite načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše kompanije, uklapa se u različite stilove rada i nudi softverska rješenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Uz davanje prioriteta vašim potrebama u svakom trenutku, Konica Minolta zadovoljava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Korištenjem sistema možete kontrolirati troškove svih štampanih ili kopiranih izlaznih materijala, kreirati napredne sigurnosne mjere kako biste se pobrinuli da povjerljivi dokumenti ne padnu u neovlaštene ruke i još puno toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompanija u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Obrazac