Videonadzor logistike

Optimizirajte zaštitu logistike na svim svojim lokacijama

Automatizirani nadzor kamerama za besprijekornu logistiku


Želite li optimizirati upotrebu nadzora kamerama u području logistike – i zaštititi sve svoje lokacije i procese? Optimizacijom logističkih procesa i upotrebom videonadzora logistike kako biste obogatili sigurnost i nadzor možete izbliza pratiti kretanja, robu i sisteme na svojoj lokaciji i zaštititi svoj protok logistike učinkovitije nego ikad prije.

Želite optimizirati svoje procese logistike? Ako je tako, odaberite partnera na kojeg se možete osloniti! 


Moderne komercijalne lokacije kao što su skladišta zahtijevaju stroga sigurnosna pravila – i optimizirane logističke procese – ako želite spriječiti oštećenja ili gubitak robe, sistema i podataka iz cirkulacije. 


Svaka od lokacija kompanije zahtijeva strogu zaštitu ako želite spriječiti oštećenja imovine, krađu, gubitak ili mogućnost nepravilnog rukovanja robom. Robusni sistem nadzora kamerama MOBOTIX dizajniran je tako da je spreman za automatizaciju procesa Interneta stvari (IoT). Zahvaljujući šifriranoj komunikaciji, logistički sistem MOBOTIX pruža kibernetičku sigurnost, nudi nenadmašne mogućnosti nadzora te pruža vrhunsku sigurnost i funkcije nadzora za vas i vašu kompaniju. 


Osim toga, sistem je opremljen hemisferičnom tehnologijom zahvaljujući kojoj postiže maksimalnu pokrivenost upotrebom minimalnog broja kamera. Diskretno rukovanje garantira sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja, krađe i vandalizma – a zbog smanjenih potreba za održavanjem, ukupni troškovi vlasništva su niži, tako da možete računati na velik povrat od ulaganja.

LOGISTIKA

LOGISTIKA

Uključivanje nadzora u stratešku kombinaciju

Nadzorne kamere MOBOTIX nude brojne funkcije kao logistički alat. Kamere su prilagođene Internetu stvari (IoT) te omogućavaju inteligentnu automatizaciju procesa, mjerenje temperature za napredno praćenje uređaja na lokacijama, mogućnosti upravljanja i nadzora te izbjegavanje rizika od značajnih oštećenja vaše kompanije. Osim toga, nude robustan, vodootporan dizajn za pouzdanu i sigurnu upotrebu na otvorenom tokom čitave godine, za maksimalni nivo pokrivenosti upotrebom minimalnog broja kamera („hemisferična tehnologija“), a izrađene su u Njemačkoj, što garantira izuzetan kvalitet i vrhunsku pouzdanost.

Hardware
hardware icon
MOBOTIX serije x6

Želite li snimati videozapise u visokoj rezoluciji, inovativne kamere MOBOTIX serije x6 su pametna investicija koja otvara širok raspon novih mogućnosti primjene i integracije, za ispunjavanje potreba svih korisnika. Hardverski donose uzbudljive funkcije i dodatne stavke, uključujući decentralizirani koncept, manje ukupne troškove vlasništva i hemisferičnu tehnologiju. Kamere MOBOTIX serije x6 daju sliku vrhunske kvalitete, kvalitetno su izrađene i pružaju kibernetičku sigurnost.

Software
software icon
Sistem za upravljanje videonadzorom (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) je moćan i korisnicima prilagođen sistem za upravljanje videonadzorom s ugrađenom inteligencijom. Sistem možete intuitivno upotrebljavati na Windows i Apple računarima – ne zahtijeva server za upravljanje.

Usluge
service icon
Savjetovanje

Nadzor prilagođen konkretnim potrebama vaše kompanije. Naša usluga savjetovanja obuhvata optimizaciju i unapređenje čitave infrastrukture videonadzora, uključujući kontrolu i analizu lokacije.

Obrazac