Prošireni pregled

Otkrijte svijet novih mogućnosti – s profesionalnim rješenjima za proširenu stvarnost

Pridružite se novoj dimenziji rada


Savremeno radno mjesto posljednjih godina mijenja se velikom brzinom – ispred naših očiju. Premda je tehnologija prisutna svugdje (u svakodnevnom životu i na radnom mjestu), ponekad nam se obilje informacija kojem smo izloženi ne predstavlja u odgovarajućem kontekstu.

Uz ovako brz razvoj tehnologije nove prilike pojavljuju se same od sebe. Nedostatak konteksta samo je jedan od brzo i lako rješivih problema primjenom modernih načina rada – zato proširena poslovna rješenja imaju potencijal za promjenu načina na koji sagledavamo stvarnost u cjelini.

Prikaz nevidljivih podataka

U kompaniji Konica Minolta strastveno pristupamo razvoju novih tehnologija s inovativnim rješenjima za međunarodne kompanije, mlade kompanije, akademije i partnerske organizacije. Zašto? Zato što želimo da iskoristite prednosti ogromnog iskustva kompanije Konica Minolta i uvedete prošireni pregled na svoje radno mjesto, integrirajte ga u marketinške kampanje i učinite ga dijelom svakodnevice.

Konica Minolta u saradnji s predvodnicima u tehnologiji proširene stvarnosti neprestano teži razvoju rješenja za brže rješavanje problema, sticanje poslovnih uvida iz konteksta klijenta i revolucioniranje načina interakcije i obrade informacija. Ishod je portfelj proširenih poslovnih rješenja koja vam putem pametnih uređaja pružaju drugačiji pogled na svijet.


Mobilni OCR vašoj mobilnoj aplikaciji daje moćne funkcije računarskog pregleda i skeniranja kako biste mogli iskoristiti prednosti proširene štampe. Omogućava jednostavno skeniranje pakovanja, postera i letaka za mrežnu analizu podataka, prepoznavanje rukopisa, skeniranje teksta – čak i prijevod – u samo nekoliko sekundi. Također možete pripremati digitalne marketinške kampanje, primijeniti AR za navigaciju u zatvorenom i otvorenom prostoru te manipulirati trodimenzionalnim prototipovima radeći sa saradnicima širom svijeta. Tehnologija proširene stvarnosti pruža nezamislive mogućnosti. Konica Minolta ih ostvaruje.

   

   

Proširena štampa

Rješenja za integriranje podataka

Digitalizacija

Navigacija u zatvorenom prostoru

Čitač brojača

Mobilni OCR