MOBOTIX 7 platforma

Inteligentno video rješenje


Nova MOBOTIX 7 platforma pruža beskonačne mogućnosti nudeći inteligentna rješenja za svaki vaš zahtjev

Svaka pojedinačna kamera MOBOTIX 7 platforme je cjeloviti video sustav. S visokokvalitetnim, besplatnim alatima za video analizu koji tvornički dolaze sa kamerama, upravljanje se može vršiti i bez potrebe za licencama ili video poslužiteljima. Implementacijom umjetne inteligencije i specijalno programiranim aplikacijama, MOBOTIX 7 mijenja video nadzor iz temelja i otvara beskonačan broj mogućnosti. Beskonačno možda zvuči pretjerano, ali dopustite nam da vam pokažemo zašto je nova MOBOTIX 7 platforma savršeno rješenje za sve vaše potrebe. 

 

Cactus koncept - Sveobuhvatna zaštita od kibernetičkih napada

U MOBOTIX-u smo razvili jedinstveni "Cactus" koncept za pouzdanu i potpunu zaštitu end-to-end video sustava od hakerskih napada. Zaštitite se od budućih napada. Budite spremni. Svaki dan, bez dodatnih troškova. MOBOTIX video rješenja su jedna su od najsigurnijih na svijetu. Temeljeni na izvanrednom decentraliziranom tehnološkom konceptu, već standardno imaju mnoge učinkovite zaštitne mjere protiv hakerskih napada. Saznajte što je MOBOTIX "Cactus" koncept i otkrijte potpuno siguran inteligentan video sustav.

STAY UNTOUCHED

Zavirite u budućnost video nadzora


MOBOTIX M73 kamera - IoT kamera visokih performansi

M73 nije samo kamera. To je puno više od toga. Na temelju inteligentne platforme MOBOTIX 7 sustava ova kamera zadovoljava individualne potrebe svakog korisnika. M73 je jednostavno najbolji i najinovativniji IP sustav za video nadzor kompanije MOBOTIX.

U skladu sa tradiconlnim vrijednostima, M73 kombinira jednostavnost, inteligentnost, fleksibilnost i svestranost i impresionira najnovijom tehnologijom.  

POGLEDAJTE SVE MOGUĆNOSTI M73 KAMERE

MOBOTIX S74 kamera - Najfleksibilnija kamera do sada

Više sigurnosti, više perspektiva, više mogućnosti. Nijedna MOBOTIX kamera dosad nije bila ovako fleksibilna - s do četiri modula. Dizajnirana za ispunjavanje niza zahtjeva i rješavanja raznih zadataka. MOBOTIX S74 postavlja standarde u fleksibilnosti, kvaliteti i performansama. 

Dizajnirana za izvanrednu kvalitetu slike; unutra ili vani, danju ili noću. Implementacijom umjetne inteligencije i pomoću aplikacija za inteligentnu kameru, S74 može biti skrojen da zadovolji svaku individualnu potrebu. S74 je kvalitetna, izdržljiva i pouzdana kamera.
 

POGLEDAJTE SVE MOGUĆNOSTI S74 KAMERE

MOBOTIX D71 kamera - kompaktna kupola i neograničen potencijal

Diskretan izgled i obilje opcija -  predstavljamo vam MOBOTIX D71 Fix-Dome. Kompaktnu kameru s jednom lećom koja je zaštićena kupolom otpornom na vremenske uvjete i udarce. Tri ručno podesive osi omogućuju savršeno usmjeravanje konfigurabilne optike. Inteligentne aplikacije za video analizu MOBOTIX 7 platforme pružaju D71 Dome beskrajnu fleksibilnost. Sve je moguće. Sve se može učiniti ispod D71 Dome kupole! 

 

 

POGLEDAJTE SVE MOGUĆNOSTI D71 KAMERE

MOBOTIX Q71 kamera - Najkompaktnija i najsvestranija hemisferna kamera

Tehnologije hemisfernih kamera nikada nisu bile ovako kompaktne, potpune ili svestrane. S kutom snimanja od 360°, MOBOTIX Q71 kamera vidi sve; cijelo vrijeme. Po prvi put u hemisferičnoj kameri imamo kombinaciju IR osvjetljenja i LED bijelog svjetla. MOBOTIX Q71 sa inteligentnim aplikacijama vam nudi beskonačan raspon opcija za video analize.  

POGLEDAJTE SVE MOGUĆNOSTI Q71 KAMERE

Upoznajte MOBOTIX aplikacije s kojima svaki vaš zahtjev postaje ostvariv


KONTAKTIRAJ NAS