Obuka iTraining - upoznajte i koristite svoj bizhub uređaj na brz i efikasan način

Započnite obuku iTraining!

Započnite obuku iTraining!

Bez obzira na izmjene ili dodatne korake u redovnim poslovima u vašem uredu, potrebno je da što je brže moguće uvrštavate izmjene i savladavate nove tehnologije da biste osigurali stalnu produktivnost i efikasnost. Konica Minolta to razumije i pruža optimalnu podršku uz mrežnu platformu za iObuku.

 

S ciljem da vam se pomogne da upoznate i koristite svoj bizhub uređaj na brz i efikasan način, kroz sesije obuke iTraining predstavljaju se i objašnjavaju osnovne osobine i funkcije proizvoda u video materijalima koji su laki za razumijevanje. Otkrivajte mogućnosti uređaja korak po korak – bilo kada i koliko god često želite. Obuci na mreži možete pristupiti čak i s tableta ili pametnog telefona.

Upoznajte Vaš bizhub!

Započnite trening

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:*

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings