Pozornica za vašu karijeru

 

Želite novo nadahnuće za svoju karijeru?


Volite razmišljati unaprijed, izvan strogih okvira. Želite raditi nešto smisleno, biti svoji i raditi u timu koji kreira dodatnu vrijednost. Želite se okušavati u nečem novom, bez straha od neuspjeha. Drugim riječima, tražite smjer i nadahnuće za lični razvoj.
 

Nudimo vam platformu za lični uspjeh.

Tražite uzbudljivi novi izazov uz vrhunsku perspektivu? U tom slučaju, razgovarajte s nama! Konica Minolta – izuzetni brend za inovativno poslovanje i IT rješenja – je vodeći dobavljač sveobuhvatnih rješenja za tokove rada za korporativne dokumente i štampanje na B2B tržištu.

Širom Evrope, otprilike 8.900 zaposlenika kompanije Konica Minolta dizajniraju našu vizuelnu uredsku budućnost u međunarodnom okruženju, uživajući u darežljivom programu za kreativne ideje – dođite i pridružite nam se! U ovoj eri nametljive tehnologije, sposobnost da se ospori status kvo predstavlja ključ za usmjeravanje naših inovacija i poslovnog uspjeha.

Kreiramo okruženje u kojem se svako može pronaći. Prihvatamo pojedinačne razlike, potičemo ljude da razmišljaju izvan strogih okvira i želimo da se lično i profesionalno razvijamo.

Zar to nije pravo okruženje koje želite priču o svom ličnom uspjehu?