DSP Gold Members

 

alemo kommunikations GmbH

Od 2001. godine razvijamo 100% individualni poslovni softver kreiran sa gotovo svakom najsavremenijom tehnologijom.

Naši stručnjaci usko sarađuju sa klijentom kako bi dizajnirali, razvili i integrirali savršeno odgovarajuće softversko rješenje prema njihovim specifičnim potrebama i sistemskim okruženjima. Usluživali smo i podržavali klijente na različitim europskim tržištima u različitim poslovnim oblastima i radili s kompanijama svih veličina. Jedno od naših najnovijih područja kompetencije jeste razvoj prilagodljivih rješenja za tok obrade dokumenta i optimiziranih korisničkih sučelja zasnovanih na i integriranih sa Konica Minolta poroizvodima i tehnologijama.

Od 2014. godine mi smo Platinum član Programa za podršku programerima.

alemo kommunikations GmbH


 

Celiveo

Celiveo nudi najbolju arhitekturu štapmpanja za srednje i velike kompanije, smanjujući operativne troškove i osiguravanje višenamjenskih štampača i štampanje dokumenata:
 

 • Uklonite sve postojeće servere za štampanje
 • Korisnici mogu naložiti štampanje na bilo kojem štampaču, povećati produktivnost i jednostavnost štampanja
 • Sigurno štampanje dokumenata pomoću autentifikacije korisnika putem značke/PIN-a i šifriranja podataka
 • Kontorlišite i prijavite troškove štampanja i kopiranja, platite samo za stvarnu upotrebu

Celiveo


 

Colorspectrum Kft.

Colorspectrum Kft. je osnovan 1990. godine. Od tada je kompanija ključni igrač među prodavačima uredske opreme u Mađarskoj. Pored Konica Minolta i drugih višenamjenskih uređaja, pružamo i širok spektar dijelova, potrepština i usluga nalicu mjesta. Uz PRIMON, koji je vlastiti razvijeni softver za upravljanje štampanjem kompanije Colorspectrum, možemo pronaći rješenja ia za upravljanje uredskim uređajima po optimalnoj cijeni.
 

Colorspectrum Kft.


 

doxense

Doxense, stopostotna podružnica Archimed grupe, izdavač je spektra softverskih proizvoda Watchdoc posvećenih upravljanju štampanjem. Pruža svoju stručnost pedeset certificiranih partnera odgovornih za marketing i podršku rješenju sa privatnim i javnim preduzećima. Sa odnosima sa najvećim proizvođačima opreme, Doxense je razvio specifično i snažno rješenje zasnovano na Konica Minolta Open API.
 

doxense


 

Elatec

Elatec je vodeća kompanija za razvoj i proizvodnju RFID uređaja koji su posebno dizajnirani za aplikacije za sigurno štampanje. Naš TWN4 RFID čitač/štampač je multifrekvencijski 125/134.2kHz + 13.56MHz + NFC-omogućen all-in-one (sve u jednom) čitač koji može očitati skoro sve tipove transpondera širom svijeta. Za globalne kompanije, TWN4 je veoma atraktivna opcija jer pruža jedno rješenje koje će zadovoljiti cjelokupnu korisničku bazu.
 

Elatec


 

E-Paper

E-Paper LTD razvija, proizvodi i plasira Sentinel, inovativno više-platformsko rješenje za MPS rješenja (usluge upravljanog štampanja).

Sentinel pruža:
 

 • Siguran "pull" način štampanja (dokumenti koji čekaju na štampanje neće biti vidljivi, a prije pokretanja štampanja korisnik se mora prijaviti)
 • Ugrađeni softver i vanjski hardverski kontroleri
 • Privatno štampanje iz oblaka
 • "Pull" način štampanja bez severa
 • Mobilno štampanje
 • Funkcija Scan to me
 • Sistem upravljanja i kontrole štampača
 • Štampanje iz e-pošte
 • Dinamički oblici
 • Sačuvaj toner
 • Sprečavanje curenja podataka (DLP)

 

E-Paper


 

inepro

Inepro se zalaže za inovativne proizvode.


Specijalizirani smo za pružanje bezgotovinskih kartica, PIN kodova i biometrijskih rješenja za plaćanje i registraciju koja našim partnerima pružaju impresivnu ponudu portfelja proizvoda ili rješenja koje mogu odabrati. Zapošljavamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj sa različitim vještinama koji je strastven u razvoju vrhunskih hardverskih i softverskih rješenja za poboljšanje poslovne učinkovitosti.


Da bismo preživjeli u industrijama u koje se plasiraju naši proizvodi i rješenja, osiguravamo da je naš asortiman rješenja atraktivan u dizajnu i da je razvijeni softver jednostavan za upotrebu. Zajedno, sa dostavom na vrijeme uz razumne troškove, dodatno osiguravamo kontinuiranu profesionalnu uslugu.  
 

inepro


 

One Q

One Q radi na tome da sigurno štampanje bude efikasno i jednostavno za poslovne klijente širom svijeta. Softver je zasnovan na tehnologiji oblaka, lagan i jednostavan za implementaciju i upravljanje. Međutim, klijenti imaju mogućnost izbora ako i dalje žele instalirati One Q na licu mjesta koristeći platforme Windows, Linux, IBM Power ili IBM System Z. One Q prodaje i nudi usluge klijentima širom svijeta putem mreže kvalificiranih i certificiranih partnera.
 

One Q


 

PaperCut

Ugrađeni PaperCut MF softver za upravljanje štampanjem prati i kontrolira štampanje, kopiranje,skeniranje i faksiranje na Konica Minolta uređajima. Pratite štampanje, upravljajte kvotama, implementirajte punjenje, osigurajte povjerljive dokumente uz opcije zadrži i pusti za precizno upravljanje resursima uređaja.

Podržavajući sve operativne sisteme, PaperCut se koristi u preko 112 zemalja na više od 50.000 lokacija u obrazovanju, vladi i djelatnostima na preko 25 jezika.
 

PaperCut


 

Ringdale

FollowMe iz kompanije Ringdale je potpuno rješenje upravljanja proizvodnje dokumenata, koje pruža neuporedivu fleksibilnost za organizacije koje žele smanjiti troškove, povećati sigurnost i poboljšati učinkovitost svog štamparskog okruženja.

Ringdale je izumio FollowMe i roaming tehnologiju štampanja 1997. godine i nastavio je na tržište širom svijeta donositi rješenja usmjerena na korisnike. Ringdale trenutno održava centre za prodaju i podršku u SAD-u, Velikoj Britaniji,Njemačkoj, Singaputu i Japanu.
 

Ringdale


 

SafeCom

SafeCom nudi modularni pristup kontroli i optimizaciji okruženja za obradu slike i štampe - SafeCom Smart Printing. Sa SafeCom Smart Printing™, kompanije širom svijeta smanjuju troškove, povećavaju efikasnost, pojačavaju sigurnost, umanjuju otpad, štite okoliš. SafeCom sjedište smješteno je u Danskoj, sa uredima u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Singapuru.
 

SafeCom


 

Schomäcker GmbH

Od 1978. godine Schomäcker Card Solutions nudi prilagođena informatička rješenja za sva područja kartične tehnologije. Naši klijenti dolaze iz različitih područja kao što su akademske institucije, biblioteke, studentske organizacije, bolnice, industrija i administracija. Od projektnog savjetovanja i individualnog prilagođavanja našeg softvera, do instalacije terminala na licu mjesta, naša ponuda usluga u potpunosti pokriva različite potrebe našihklijenata. Uz našu podršku orijentiranu na kupce, nastavit ćemo da zastupamo pouzdanost i visoke standarde kvaliteta na europskom nivou.
 

Schomäcker GmbH


 

Xerrex

Bavimo se razvojem i implementacijom sveobuhvatnih rješenja za optimiziranje uredskog okruženja, arhiviranje i promet dokumentacije.

Naša ponuda uključuje DiademScanManager, inteligentni sistem skeniranja koji podržava upravljanje informacijama sadržanim u dokumentima i značajno smanjuje vrijeme potrebno za arhiviranje i preuzimanje dokumenata. Ovo korisnički prilagođeno rješenje omogućava automatiziranje procesa skeniranja, uklanjanje grešaka, standardizira pravila usvojena prilikom unošenja dokumenata u elektroničku arhivu i poboljšava sigurnost informacija uključenih u dokumente. Aplikacija automatski čita metapodatke iz dokumenata i sprema ih u spremište podataka pod odgovarajućim nazivom.
 

Xerrex

Join our Developer Support Program or log-in as exsting partner

Login