ŠTAMPANJE KOJE JE MOBILNO KOLIKO I VI

Tehnologija štampanja prilagođena modernom radnom mjestu

Mobilno štampanje


Savremeni rad se posljednjih godina transformirao iz stacionarnog iskustva u ono koje je daleko mobilnije. Radnici sada mogu raditi dok putuju, držati poslovne sastanke izvan ureda, npr. u sjedištu klijenta, ili dovršavati zadatke od kuće. Ta promjena omogućava umnogome unaprijeđenu efikasnost i fleksibilnost toka rada. Mobilni telefoni u savršeno odgovaraju zahtjevima modernih radnika – uvijek su pri ruci, lako se koriste i podržavaju brzi i efikasnu komunikaciju.

Mobilno štampanje koje nudi Konica Minolta osmišljeno je tako da u obzir uzima potrebe savremenih radnika. To je sigurno i brzo rješenje koje ne zahtijeva dodatnu infrastrukturu. Sve što trebate je mobilni telefon ili bilo koji drugi mobilni uređaj i višefunkcionalni uređaj kompanije Konica Minolta. Daljinsko štampanje se može lako pokrenuti u samo nekoliko koraka, čak i ako trenutno niste u uredu. Sistem vam omogućava da zadržite slobodu, ostanete fleksibilni, djelujete trenutno čak i izvan ureda te uočite bilo kakve nedostatke u dokumentaciji za nekoliko sekundi.

Mobilno štampanje

Mobilno štampanje

Mobilno štampanje koje nudi Konica Minolta osmišljeno je tako da u obzir uzima potrebe savremenih radnika

To je sigurno i brzo rješenje koje ne zahtijeva dodatnu infrastrukturu. Sve što trebate je mobilni telefon ili bilo koji drugi mobilni uređaj i višefunkcionalni uređaj kompanije Konica Minolta. Daljinsko štampanje se može lako pokrenuti u samo nekoliko koraka, čak i ako trenutno niste u uredu. Sistem vam omogućava da zadržite slobodu, ostanete fleksibilni, djelujete trenutno čak i izvan ureda te uočite bilo kakve nedostatke u dokumentaciji za nekoliko sekundi.


EveryonePrint je vodeće rješenje za mobilno štampanje koje korisnicima omogućava da brzo i jednostavno štampaju s prijenosnih računara, mobilnih uređaja ili bilo kojeg drugog uređaja na upravljanom štampaču. EveryonePrint omogućava poslovnim i gostujućim korisnicima da spoje vezu s bilo kojom postojećom flotom štampača u jedno jednostavno rješenje – bez obaveze da zamjenjujete postojeći hardver i infrastrukturu.


Konica Minolta Mobile Print

Ova besplatna aplikacija za mobilno štampanje, za sve popularne mobilne platforme uključujući iOS, Android i Windows 10, povezuje mobilne uređaje višefunkcionalnim Konica Minolta bizhub sistemima za ispis. Štampanje s mobilnog uređaja i skeniranje na njega su dvije glavne funkcije ove aplikacije, čime se osigurava da poslovni korisnici u svakom trenutku imaju važne dokumente pri ruci.

Hardware
hardware icon
Hardver kompanije Konica Minolta za štampanje

Želite vrhunske performanse u produkciji digitalne štampe? Na pravom ste mjestu. Hardverske komponente kompanije Konica Minolta za produkcijsku štampu i ured predstavljaju mjerilo u branši uz uređaje koji osiguravaju revolucionarni kvalitet kolor slika, izuzetnu brzinu crno-bijele štampe, opcije završne obrade prilikom kreiranja materijala naklonjene kvalitetu kako bi se zadovoljile vaše složene specifikacije za zadatke i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu ili područje specijalizacije vaše kompanije, naši uređaji za štampu vam omogućavaju da izgradite infrastrukturu za štampanje, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske mjerne instrumente i istražujete druga rješenja dizajnirana za temeljitu promjenu vašeg toka rada.

Software
software icon
Softverski proizvodi kompanije Konica Minolta

Istražite bezbrojne različite načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše kompanije, uklapa se u različite stilove rada i nudi softverska rješenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Uz davanje prioriteta vašim potrebama u svakom trenutku, Konica Minolta zadovoljava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Korištenjem sistema možete kontrolirati troškove svih štampanih ili kopiranih izlaznih materijala, kreirati napredne sigurnosne mjere kako biste se pobrinuli da povjerljivi dokumenti ne padnu u neovlaštene ruke i još puno toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Ključne funkcije

Dodavanje novih funkcionalnosti vašoj kompaniji ne znači da ćete trebati investirati u skupe uređaje zato što mobilno štampanje ne zahtijeva dodatnu skupocjenu infrastrukturu. To je troškovno efikasno i djelotvorno rješenje za vašu kompaniju. Višefunkcionalni uređaji kompanije Konica Minolta omogućavaju vam da štampate sve što želite, gdje god da se nalazite. Možete automatski potražiti uređaj na istoj mreži i povezati se s njim, a ako ste zainteresirani za daljinsko štampanje, samo odaberite određeni štampač do kojeg imate mobilni pristup. Nema potrebe da instalirate dodatne upravljačke programe štampača kako biste koristili usluge štampanja kao što su AirPrint, Mopria Print Service ili Google Cloud Print. 


Mobilno štampanje je brzo i podesno, ali najvažnije od svega je da je sigurno. Ono vam omogućava da osigurate da neovlašteno osoblje ne pristupa privatnim podacima tako što ćete postaviti individualni ID i lozinku za svakog zaposlenika ili zaposlenicu koji imaju dozvolu da koriste MFP. Možete zadržati kontrolu nad pravima pristupa, ograničavajući ih za osobe kojima ne bi trebalo biti dopušteno da kopiraju povjerljive podatke i omogućavajući gostima da koriste štampače u vašim prostorijama. Počnite još danas istraživati brojne mogućnosti koje mobilno štampanje može ponuditi vašoj kompaniji!

   

   

Provjera vjerodostojnosti koristeći Bluetooth

Provjera vjerodostojnosti putem korisničkog imena i lozinke ili NFC

Štampanje na oblaku

Direktno štampanje s interneta

Jednostavno korištenje

Popularni podržani formati

Štampanje i skeniranje s mobilnog uređaja

DOWNLOADS

Office brošura

Preuzmite odmah

Serija uredskih uređaja

Preuzmite odmah

Mobile Printing brošura

Preuzmite odmah

Obrazac