OSTVARITE TRENUTNI PRISTUP SVOM SVOJIM UREĐAJIMA UZ CENTRALIZIRANO UPRAVLJANJE ŠTAMPANJEM

Štampajte u svakom uredu, zemlji i na bilo kom kontinentu

Štampanje na više lokacija


Svaka organizacija ima svoje pojedinačne probleme. Bilo da vodite međunarodnu korporaciju ili poduzeće srednje veličine, vjerovatno imate poteškoća s povećavanjem produktivnosti zaposlenika. Neprekidno održavanje produktivnosti na visokom nivou može predstavljati izazov koji zahtijeva sveobuhvatno razmišljanje, kao i potpuno rješenje posebno dizajnirano na način da pokriva svaki pojedinačni ured i uređaj u vašoj organizaciji. Konica Minolta ima takvo potpuno rješenje za vašu kompaniju.

Štampanje na više lokacija je upravo ono što naziv govori – sloboda da producirate štampani materijal i kopije dokumenata bez obzira na vašu trenutnu lokaciju. To se može ostvariti povezivanjem svih vaših uređaja za štampanje čime dobijate efikasnost i fleksibilnost koje trebate svakog dana kako biste se nosili s konkurencijom i odgovarali čak i na najzahtjevnija očekivanja klijenata.

Sistem vam omogućava da cjelokupnim okruženjem za štampanje upravljate centraliziranim putem tako da se u slučaju npr. hitnog sastanka potrebne datoteke mogu poslati s jedne lokacije na drugu u samo nekoliko sekundi. Zadaci za štampanje mogu se slati s bilo koje lokacije na planeti uz brz i trenutan prijenos neophodnih podataka, čime se značajno smanjuje količina vremena potrošenog na pisanje nepotrebnih poruka e-pošte. Unaprijedite saradnju i ubrzajte komunikaciju uz štampanje na više lokacija.

Rješenje

Rješenje

Štampanje s više lokacija

Paket za upravljanje štampanjem YSoft SafeQ predstavlja prilagodljivi i fleksibilni skup modula za vaše efikasno okruženje štampanja. Paket vam omogućava da birate među širokim rasponom komponenata kako biste kreirali rješenje koje je savršeno prilagođeno vašim poslovnim potrebama. Moduli paketa Ysoft SafeQ mogu se koristiti za slanje i izdavanje zadataka štampanja bilo gdje u svijetu, kreiranje izvještaja o štampanju s grafikonima i tabelama, maksimalno osiguravanje okruženja štampanja, definiranje odredišta skeniranja unaprijed, ograničavanje neovlaštenog pristupa povjerljivim dokumentima i uštedu novca uz individualna pravila za štampanje.

Hardware
hardware icon
Hardver kompanije Konica Minolta za štampanje

Želite vrhunske performanse u produkciji digitalne štampe? Na pravom ste mjestu. Hardverske komponente kompanije Konica Minolta za produkcijsku štampu i ured predstavljaju mjerilo u branši uz uređaje koji osiguravaju revolucionarni kvalitet kolor slika, izuzetnu brzinu crno-bijele štampe, opcije završne obrade prilikom kreiranja materijala naklonjene kvalitetu kako bi se zadovoljile vaše složene specifikacije za zadatke i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu ili područje specijalizacije vaše kompanije, naši uređaji za štampu vam omogućavaju da izgradite infrastrukturu za štampanje, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske mjerne instrumente i istražujete druga rješenja dizajnirana za temeljitu promjenu vašeg toka rada.

Software
software icon
Paket za upravljanje štampanjem SafeQ

Softver SafeQ sastoji se od širokog raspona modularnih usluga s fleksibilnim opcijama za licenciranje. Slobodno možete odabrati samo one module koji su vam korisni čime se značajno umanjuju troškovi implementiranja budući da ne plaćate za funkcije koje ne koristite. Paket za upravljanje štampanjem Ysoft SafeQ je centralizirani softver za štampanje za mala poduzeća i globalne korporacije koji se savršeno uklapa.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Ključne funkcije

Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim okruženjem za štampanje 


Štampanje na više lokacija je napredna funkcija namijenjena svim kompanijama koje za cilj imaju da ostvare veću fleksibilnost i bržu komunikaciju među osobljem. Nema potrebe za manuelnim prenošenjem fajlova ili komunikacijom e-poštom koja oduzima mnogo vremena: server kompanije Konica Minolta za štampu omogućava vam da šaljete dokument za štampanje na jednoj lokaciji, dok istovremeno primate kopiju na drugoj lokaciji. Server vam omogućava da iskoristite prednosti centraliziranog upravljanja tako da više nikad nećete doći u situaciju da vas granice sprečavaju da ostvarite ciljeve. 


Optimizirajte tok rada i koristite mobilno štampanje da biste se riješili potrebe da poslove šaljete samo iz ureda. Sve hitne probleme rješavajte od kuće, iz teretane, kafića ili s bilo kog drugog mjesta i isporučite tražene datoteke u samo nekoliko sekundi na bilo koji povezani štampač. 


No, štampanje na više lokacija nije samo 'brzi popravak' za podizanje produktivnosti. To je ujedno i bezbjedna funkcija koja pruža sigurnost. Omogućava vam da se pobrinete da neovlašteno osoblje ne pristupa povjerljivim datotekama kompanije ili da ih kopira. Svakom članu osoblja kojem je dopušteno da koristi infrastrukturu za štampanje možete dodijeliti PIN, korisničko ime, lozinku ili ID. Pratite količinu potrošenog papira i analizirajte navike zaposlenika u pogledu štampanja koristeći dugoročne podatke prikazane kroz transparentne grafikone i tabele. 

   

   

Centralizirano upravljanje

Brz i efikasan server za štampanje 

Povećana sigurnost

Mobilno štampanje

Štampanje na više lokacija

Web-to-print

Koristite prilagođena rješenja i pojednostavite svakodnevni rad - preuzmite brošuru:

Preuzmite odmah

Obrazac