USLUGE OPTIMIZACIJE ŠTAMPE

Fokusirajte se na posao i upravljanje vašom infrastrukturom štampanja prepustite nama

Otkrijte mogućnosti uz optimizirane usluge štampanja


Vaša infrastruktura za štampanje treba odgovarati specifičnim zahtjevima vaše kompanije i podržavati vaše procese i tokove rada bez ikakvih zastoja. No, najvažnije od svega: želite da ona funkcionira pouzdano!

Mnoga okruženja za štampanje danas predstavljaju šarenilo uređaja za štampanje, oslikavanje i razmjenu faksova koji nisu postavljeni, niti se njima upravlja na način koji im omogućava da se nose s današnjim ubrzanim svijetom poslovanja. Takve slabo organizirane strukture predstavljaju prepreku za efikasnost vaše organizacije u cjelini. Obaveza da se troši previše vremena na upravljanje ili rješavanje problema s hardverom često može vašim zaposlenicima otežavati da se koncentriraju na glavne obaveze, što dovodi do gubljenja vremena i novca. Cilj optimiziranih usluga štampanja je da se vašoj kompaniji pomogne da poveća efikasnost svih svojih procesa povezanih sa skeniranjem i štampanjem.


Kreiramo individualno rješenje za vaše zahtjeve koje osigurava maksimalnu sigurnost podataka i uz to je finansijski održivo i prikladno za okoliš. Uz garantiranje smanjivanja troškova i rad procesa bez poteškoća, razvijamo strategije unapređivanja koje su zasnovane na historijskim podacima i vašim ciljevima za budućnost. Upravljanje štampanjem predstavlja važan dio optimiziranih usluga štampanja. Ono se brine za vašu cjelokupnu infrastrukturu za štampanje i skeniranje, uključujući uobičajene zadatke kao što je automatsko isporučivanje potrošne robe. Pored toga, neprekidno stremimo postizanju optimizacije čime vas i vaše zaposlenike oslobađamo obaveza kako biste se mogli u potpunosti koncentrirati na svoje ključne zadatke!

Optimizirane usluge štampanja

Optimizirane usluge štampanja

Optimizirane usluge štampanja

Optimizirane usluge štampanja kompanije Konica Minolta objedinjavaju konsultiranje, hardver, implementaciju softvera i upravljanje tokom rada radi smanjivanja troškova za dokumente. Kad naše upravljane usluge pokrivaju vašu infrastrukturu štampanja, naša strategija preventivnog i predvidivog održavanja osigurava da uređaji koje koristite rade pouzdano u svakom trenutku te da se vrijeme zastoja svede na najmanju moguću mjeru dok traje vaš ugovor. Sve to se zbraja u maksimalnu produktivnost i efikasnost, uz minimalan napor, što vama i vašem timu omogućava da se fokusirate na poslove, a ne na administratorska pitanja.

Hardware
hardware icon
Hardver kompanije Konica Minolta za štampanje

Želite vrhunske performanse u produkciji digitalne štampe? Na pravom ste mjestu. Hardverske komponente kompanije Konica Minolta za produkcijsku štampu i ured predstavljaju mjerilo u branši uz uređaje koji osiguravaju revolucionarni kvalitet kolor slika, izuzetnu brzinu crno-bijele štampe, opcije završne obrade prilikom kreiranja materijala naklonjene kvalitetu kako bi se zadovoljile vaše složene specifikacije za zadatke i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu ili područje specijalizacije vaše kompanije, naši uređaji za štampu vam omogućavaju da izgradite infrastrukturu za štampanje, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske mjerne instrumente i istražujete druga rješenja dizajnirana za temeljitu promjenu vašeg toka rada.

Software
software icon
Softverski proizvodi kompanije Konica Minolta

Istražite bezbrojne različite načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše kompanije, uklapa se u različite stilove rada i nudi softverska rješenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Uz davanje prioriteta vašim potrebama u svakom trenutku, Konica Minolta zadovoljava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Korištenjem sistema možete kontrolirati troškove svih štampanih ili kopiranih izlaznih materijala, kreirati napredne sigurnosne mjere kako biste se pobrinuli da povjerljivi dokumenti ne padnu u neovlaštene ruke i još puno toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Ključne funkcije

OPS: Konsultirajte, implementirajte i upravljajte

   

   

Usluge konsultiranja za analiziranje i procjenjivanje vaših zahtjeva u pokušaju da se sastavi rješenje prilagođeno vašim specifičnim potrebama

Implementiranje, integriranje, upravljanje promjenom, upravljanje projektima i obuka zasnovani na vašim zahtjevi

Prilagodljivi portfelj usluga za vođenje vaše cjelokupne infrastrukture štampanja i upravljanje njome – OPS upravljanje je završna faza, nakon OPS implementacije

Office brošura

Preuzmite odmah

Serija uredskih uređaja

Preuzmite odmah

Obrazac