SIGURNO ŠTAMPANJE

Veća kontrola i manji troškovi štampanja

Uštedite vrijeme, novac i resurse uz rješenja kompanije Konica Minolta


Bez obzira na veličinu vaše kompanije, važno je da držite troškove pod kontrolom. No, što je organizacija veća, praćenje svakog pojedinačnog troška postaje manje produktivno i zahtijeva više energije. To može biti problematično čak i kad se govori o naizgled nevažnom aspektu kao što je štampanje. Zapitajte se – znate li koliko zaista trošite na skeniranje, štampanje i kopiranje svakog dana, sedmice, mjeseca ili godine?

Ne možete procijeniti troškove štampanja? Ne brinite – uopće niste jedini koji se suočava s time! Čak i u današnje vrijeme visoke tehnologije, značajna većina kompanija još uvijek ima poteškoća da ostvari uvid u svoje stvarne troškove zasnovan na činjenicama. Nedostaju li vam informacije i o tome koji zaposlenici mogu pristupati vašoj infrastrukturi i koliko često to čine? To također može biti velika prepreka za smanjivanje budžeta za štampanje. Rješenja za sigurnost štampanja pružaju vam uvid koji trebate za donošenje odluka zasnovanih na činjenicama, a ne osjećanjima. Ona vam omogućavaju da pratite ponašanje pojedinačnih zaposlenika u oblasti štampanja, dodjeljujete prava za korisnički pristup i optimizirate infrastrukturu štampanja tako da odgovara jedinstvenim potrebama vaše organizacije.

Sigurno štampanje

Sigurno štampanje

Rješenja

Sigurno štampanje obezbjeđuje vam podatke koje trebate za kontroliranje i optimiziranje cjelokupnog okruženja za štampanje. Ono vam omogućava da ostanete jedan veliki korak ispred konkurencije kroz primjenu rješenja dizajniranog tako da vam pomaže da rješavate probleme uz istovremenu uštedu vremena i smanjivanje troškova i napora. 


Rješenja za sigurno štampanje lako se implementiraju – sučelje je jasno i lako se savladava tako da ne morate angažirati tehničare. Softver vam može osigurati kompleksne podatke navikama članova vašeg tima u pogledu štampanja i ograničiti pristup korisnika određenim funkcijama, a dizajniran je tako da bude izuzetno jednostavno za korištenje.

Hardware
hardware icon
Hardver kompanije Konica Minolta za štampanje

Želite vrhunske performanse u produkciji digitalne štampe? Na pravom ste mjestu. Hardverske komponente kompanije Konica Minolta za produkcijsku štampu i ured predstavljaju mjerilo u branši uz uređaje koji osiguravaju revolucionarni kvalitet kolor slika, izuzetnu brzinu crno-bijele štampe, opcije završne obrade prilikom kreiranja materijala naklonjene kvalitetu kako bi se zadovoljile vaše složene specifikacije za zadatke i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu ili područje specijalizacije vaše kompanije, naši uređaji za štampu vam omogućavaju da izgradite infrastrukturu za štampanje, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske mjerne instrumente i istražujete druga rješenja dizajnirana za temeljitu promjenu vašeg toka rada.

Software
software icon
SafeQ

SafeQ je serversko rješenje za upravljanje štampanjem s naprednim skupom inovativnih funkcija dizajniranih tako da vam omogućavaju kontrolu nad okruženjem za štampanje te da donosite odluke zasnovane na činjenicama, smanjite budžet za štampanje i minimizirate djelovanje na životnu sredinu. Uz SafeQ procese štampanja možete učiniti više troškovno efikasnim i sigurnijim. Ovo rješenje vam omogućava dodjeljujete prava pristupa, pratite ponašanje zaposlenika u pogledu štampanja i smanjite rizik da neovlašteno osoblje pristupa povjerljivim podacima.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Ključne funkcije

Implementiranje rješenja za sigurno štampanje omogućava vam da optimizirate okruženje za štampanje. Možete pojednostaviti svoj tok rada i otkriti koji se od vaših višefunkcionalnih štampača najviše koriste čime stičete daleko jasniju sliku o potrebama vaše kompanije. Uz sigurno štampanje možete odmah smanjiti troškove zahtijevanjem od korisnika da potvrde identitet kad god žele odštampati, skenirati ili kopirati dokument.

Možete odlučiti da klijentima ponudite uslugu štampanja uz plaćanje (uz brzo i jednostavno praćenje njihovih radnji i izračunavanje tačnih troškova), koristiti ID kartice ili PIN kodove da osigurate da klijenti budu solventni, pratiti navike zaposlenika u pogledu štampanja te generirati gotove, prilagodljive i jasne izvještaje koji pokrivaju sve vaše operacije u vezi sa višefunkcionalnim štampačima. Možete koristiti i sveobuhvatno računovodstvo kako biste bilježili sve radnje štampanja i kopiranja izvršene na određenom projektu, brzo i jednostavno napraviti sažetak troškova i uračunati ih u projekt.

Možete čak dodatno smanjiti troškove korištenjem izvještaja koji jasno pokazuju uticaj ograničenog štampanja na životnu sredinu kako biste podstakli zaposlenike da ne štampaju dokumente bez potrebe. Uz kompaniju Konica Minolta štampanje možete učiniti sigurnijim, jednostavnijim i naprednijim nego ikad prije. 

   

   

Bolja sigurnost dokumenata

Revizija štampe zasnovana na podacima

Niži troškovi za infrastrukturu

Nema potrebe za upravljačkim programima za štampanje

Koristite prilagođena rješenja i pojednostavite svakodnevni rad - preuzmite brošuru:

Preuzmite odmah

Obrazac