PAMETNE USLUGE NA OBLAKU – POVEĆANA PRODUKTIVNOST I POVEZIVOST ZA SVE VAŠE IOT UREĐAJE

Zamislite kad bi vaši uredski uređaji bili fleksibilni kao vaš telefon?

Pametne usluge na oblaku


Ubrzani razvoj mrežne tehnologije i sve složeniji zahtjevi klijenata u samo nekoliko godina su transformirali pametne telefone i tablete u izuzetno fleksibilne, intuitivne uređaje s računskom snagom koja je nekad bila nezamisliva.

Danas, u samo nekoliko jednostavnih koraka, pametne usluge na oblaku omogućavaju vašoj organizaciji da preuzme aplikaciju koja ne samo da prilagođava vaš pametni telefon pojedinačnim potrebama vaše organizacije nego i efikasno upravlja vašim finansijama, uređuje fotografije, omogućava vam da pristupite uslugama na oblaku i još mnogo toga. Uz kompaniju Konica Minolta imat ćete koristi od novog pronađenog prostora i fleksibilnosti u ličnom životu, kao i u svijetu poslovanja.

Pametne usluge na oblaku

Pametne usluge na oblaku

Uživajte u prednostima tehnologije oblaka

Koristite pametne usluge na oblaku u vlastitu korist. Konica Minolta vašoj organizaciji nudi aplikacije za svoje uređaje koje će zadovoljiti sve njihove potrebe. Sve što trebate učiniti je da instalirate aplikacije na svoje Konica Minolta uređaje, bez obzira na lokaciju, kako biste uživali u prednostima tehnologije oblaka koja ne zahtijeva ni opsežno održavanje, ni dodatnu infrastrukturu. Aplikacije namijenjene za pametni oblak mogu se pokretati direktno na uređaju ili na oblaku, što vam štedi vrijeme, trud i novac.

Hardware
hardware icon
Čvorište za WorkPlace

Uz čvorište za WorkPlace možete omogućiti da vaša kompanija raste i ostvaruje konkurentsku prednost! Ono vam daje slobodu i fleksibilnost da dodajete upravo one funkcije koje su vam potrebne za poslovanje te da radite na jednostavan i siguran način uz aktivno prilagođavanje tehnologije vašem toku rada odabirom aplikacija za vaše čvorište za WorkPlace koje su prilagođene posebno za vaše potrebe. Pametne usluge na oblaku kompanije Konica Minolta vam omogućavaju i da rješavate probleme s licenciranjem i instaliranjem.

Software
software icon
Softverski proizvodi kompanije Konica Minolta

Istražite bezbrojne različite načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše kompanije, uklapa se u različite stilove rada i nudi softverska rješenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Uz davanje prioriteta vašim potrebama u svakom trenutku, Konica Minolta zadovoljava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Korištenjem sistema možete kontrolirati troškove svih štampanih ili kopiranih izlaznih materijala, kreirati napredne sigurnosne mjere kako biste se pobrinuli da povjerljivi dokumenti ne padnu u neovlaštene ruke i još puno toga.

Usluge
service icon
Instalacija, usluga konfiguracije i obuka korisnika

Ako smatrate da bi vaša kompanija mogla imati koristi od pametnih usluga na oblaku koje pruža Konica Minolta, naš posvećeni tim će vas voditi kroz proces postavljanja sistema AD, LDAP ili servera, kao i instaliranja aplikacija. Proći ćete profesionalnu korisničku obuku o tome kako da distribuirate i održavate svoje aplikacije i usluge. Podrška koju nudimo je jasna i laka za razumjeti – ubrzo ćete se pitati kako ste ikad radili bez aplikacija i pametnih usluga na oblaku!

Savršeno prilagođena funkcija za vašu kompaniju

Pametne usluge na oblaku ne predstavljaju jedno rješenje koje se odnosi na sve situacije. Pojedinačne funkcije potrebno je prilagoditi specifičnim zahtjevima vaše organizcije što vam potencijalni daje ključ za ogromno povećavanje produktivnosti. Pametni oblak kompanije Konica Minolta nudi sve što može biti potrebno jednog modernoj kompaniji koja se brzo razvija kroz pametno, trenutno i fleksibilno rješenje. 


Uz naše IaaS (“Infrastructure as a Service” - “Infrastruktura kao usluga”) servere za oblak, vaša organizacija ostvaruje pristup da naprednih serverskih tehnologija bez kupovanja hardvera i softvera. Kad god vašoj organizaciji zatreba novi server za oblak, možemo brzo instalirati server koji je prilagođen za zadovoljavanje vaših specifičnih potreba. 


Naš fleksibilni model isporučivanja usluge IaaS omogućava prilagođene konfiguracije servera, standardnu uslugu izrade rezervne kopije na oblaku uz 14-dnevno zadržavanje, opcionalne direktne mrežne veze, varijabilne modele licenciranja, kao i usluge upravljanja i implementacije kako bi se sve držalo na okupu. Nema potrebe za investiranjem u sofisticirani softver – sve naše aplikacije su jasne i jednostavne za korištenje i unapređuju mogućnosti vašeg uređaja upravo onako kako je vama potrebno. 


Jednostavno prilagodite uslugu vlastitom toku rada u korporaciji kako biste značajno povećali produktivnost. U svakom trenutku možete ostati ažurni uz popularne usluge na oblaku, uključujući OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Disk, Dropbox i mnoge druge. Centralizirano upravljanje za sve vaše IoT instance štedi vam vrijeme i trud neophodan za ručno konfiguriranje svakog pojedinačnog uređaja i okuplja sve što radite skupa na jednom mjestu, bez obzira na vašu lokaciju.

   

   

Omogućava centralizirano upravljanje svim vašim uređajima

Povezano s popularnim tehnologijama na oblaku

Omogućava dodatne funkcije

Prilagođeno vašim specifičnim potrebama

Besplatno automatsko ažuriranje

Sigurno i fleksibilno