Upravljanje sigurnosnim kopiranjem

Trebate li upravljanje sigurnosnim kopiranjem u koje imate povjerenje?

Mirno spavajte znajući kako su naši sistemi za upravljanje ponovnim uspostavljanjem danonoćno aktivni za sigurnosno kopiranje i zaštitu vaših podataka


S našim povoljnim upravljanjem sigurnosnim kopiranjem rješavate sve svoje potrebe za pohranom i zaštitom podataka. Osiguravamo zaštitu vaše baze podataka i fajlova i po potrebi optimiziramo konfiguraciju vašeg softvera.

S našom izuzetno sigurnom upravljanom uslugom sigurnosnog kopiranja – koja je dio naših upravljanih IT usluga – u sigurnim ste rukama. Obuhvata pohranu podataka servera i upravljanje, podršku i svakodnevnu administraciju sistema za sigurnosno kopiranje na radnom mjestu.


Također nudimo osnovne usluge i rješenja dizajnirana za podupiranje vaših inicijativa za upravljanje životnim ciklusom podataka, uključujući oporavak u slučaju katastrofe i zaštitu podataka. Daljinski administrirane usluge upravljanja sigurnosnim kopiranjem kompanije Konica Minolta su strukturirani pristup kojim se u slučaju kvara sistema ili ugrožavanja bilo koje vrste osigurava brzo i jednostavno ponovno uspostavljanje platforme.


Usluga je potpuno prilagodljiva i prilagođena potrebama malih, srednjih i velikih kompanija, a dostupna je u verziji na lokaciji, verziji u informatičkom oblaku ili hibridnoj verziji. Obuhvata širok raspon tehničkih mogućnosti – od NetApp do Veeam, SolarWinds i još mnogo toga – također je prilagodljiva pa „u hodu” plaćate samo za stvarne potrebe.

Obrazac