Odaberite savremene tintne štampače

Tražili ste inovaciju štampe. Donosimo vam savremene tintne štampače.

Inovacija koja će zauvijek izmijeniti štampanje


Neprestano inoviranje i razmišljanje o tome kako svojim klijentima ponuditi dodanu vrijednost od ključne je važnosti za izdvajanje od konkurencije. U svjetlu neprekidne promjene tržišta štampanja i komunikacije, razumijevanje načina na koji će to uticati na vašu očekivanu vrijednost od presudnog je značaja.

Tehnologija štampanja u zadnjih je dvadeset godina proživjela velike promjene. Tržišta štampanja morala su im se prilagoditi. To je značilo i kako su se zahtjevi klijenata promijenili.Diversificirajte svoje štamparske proizvode. Izdvojite se od konkurencije.


Tintna tehnologija omogućava beskontaktno štampanje, što je čini savršenom za štampanje na svim vrstama medija.

Kako unaprijediti poslovne operacije s tintnim štampanjem u četiri koraka


  • Identificirajte poslovne prilike
  • Procijenite poslovne potrebe
  • Opravdajte očekivanu vrijednost
  • Implementirajte uspješna inkjet rješenja

Inkjet

Inkjet

Donosimo vam savremene tintne štampače

Pomoću tintnog štampanja možete diverzsificirati svoje štamparske proizvode i izdvojiti se iz konkurencije. Tintna tehnologija kompanije Konica Minolta omogućava beskontaktno štampanje, što je čini savršenom za štampanje na svim vrstama medija.


Tintni štampači i automatizirani radni procesi omogućavaju povećanje profitabilnosti i smanjenje troškova u fazi prije štampe. Dodatno proširite svoju fleksibilnost pomoću digitalnog UV tintnog štampača koji ima neuporediv raspon upotrebe medija i može štampati na tankim podlogama, strukturiranim medijima i materijalima velike težine.

Hardware
hardware icon
Tehnologija u srcu vaše produkcije

AccurioJet KM-1 pruža fleksibilnost štampanja na gotovo bilo kojem supstratu – od teških teksturiranih papira do kartona koji se presavijaju, omogućavajući ispunjavanje svih željenih primjena i tržišnih potencijala.

Software
software icon
Softverski proizvodi kompanije Konica Minolta

Istražite bezbrojne različite načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše kompanije, uklapa se u različite stilove rada i nudi softverska rješenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Uz davanje prioriteta vašim potrebama u svakom trenutku, Konica Minolta zadovoljava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Korištenjem sistema možete kontrolirati troškove svih štampanih ili kopiranih izlaznih materijala, kreirati napredne sigurnosne mjere kako biste se pobrinuli da povjerljivi dokumenti ne padnu u neovlaštene ruke i još puno toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Odaberite Konica Minolta B2+ tintnu štampu

Povećajte profitabilnost poslovanja i iskoristite novu poslovnu priliku: smanjite troškove pripreme za štampanje, podešavanja prese skupog potrošnog materijala kako biste povećali povrat na narudžbe s manjim količinama. 


Postanite fleksibilniji: digitalna inkjet štampa s UV tehnologijom prikladna je za širok raspon medija i omogućava vam štampanje na tankim podlogama, teksturiranim medijima i debljem kartonu. 


Povećajte produktivnost: prebacite odštampani materijal na dovršavanje ne čekajući da se tinta osuši – brže otpremite i pošaljite fakturu. 


Kvalitet digitalne ofset štampe: fine kapljice tinte kreiraju vrhunske slike s oštrim tekstom i jasnim rubovima bez izobličenja fotografija i grafike. 


Tehnologija kao osnova proizvodnje: AccurioJet KM-1 je prvi UV štampač za obostranu ofset štampu koji koristi ofset rukovanje medijima od jednog do drugog hvatišta radi izuzetno precizne detekcije.

   

   

Dimenzije: 5.400 (Š) x 3.000 (D) x 2.400 (V) mm

Izuzetno precizna tehnologija usklađivanja boja

Kontrola kvaliteta slike

Težina uređaja: pribl. 9000 kg

Velika smanjenja vremena pripreme

Broj boja: 4

Brzine štampanja: 3.000 str./h (jednostrano) / 1.500 str./h (dvostrano)

Rezolucija: 1.200 x 1.200 dpi

Veličina lista: do 585 x 750 mm

Debljina lista: 0,06 – 0,6 mm (jednostrano) / 0,06 – 0,45 mm (obostrano)

Stabilan kvalitet štampanja

Vrsta: B2+ UV tintna štamparska mašina

Varijabilno štampanje

Široka gama boja

Tinta: UV tinta

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom