SISTEM ZA UPRAVLJANJE INFORMACIJAMA

Fokusiranje na interese pojedinačnih klijenata

Preuzmite kontrolu nad svojim procesima štampanja


Jeste li sigurni da imate kontrolu nad svojom kompanijom? Znate li da li se vaši poslovi planiraju efikasno i završavaju na vrijeme? Možete li s potpunom sigurnošću reći da je cijena koju zaračunavate ona prava?

 Fokusira li se vaš prodajni tim na odgovarajući proizvod ili uslugu? Uz sistem kompanije Konica Minolta za upravljanje informacijama možete dobijati pouzdane odgovore na sva ta pitanja i još mnogo toga. Sistem će vam davati detaljne podatke radi podržavanja postupka donošenja odluka zasnovanih na činjenicama i pomoći će vam da izaberete najbolje strategije za razvoj kompanije.

Sistem za upravljanje informacijama

Sistem za upravljanje informacijama

Upravljate infrastrukturom za štampanje na centralizirani način

Štampari danas djeluju u tržišnim uvjetima među oštrom konkurencijom, a u protekloj deceniji suočavaju se sa sve većim pritiskom budući da je povećano korištenje društvenih medija u velikoj mjeri umanjilo zahtjeve za štampanim materijalima. Pored toga, nastanak kompanija za upravljanje procesima štampanja doveo je do dodatnog sniženja cijena. 


Naši klijenti u sektoru štamparstva sada tragaju za načinima da odgovore na zahtjeve za jeftinijim i bržim poslovima te da se izdvoje od konkurentskih kompanija. Vodeći softver sistema za upravljanje informacijama (MIS) u oblasti štampanja kompanije Konica Minolta pokreću i oblikuju nove tehnologije, trendovi koji se neprekidno mijenjaju i povratne informacije korisnika, što dovodi do jakog i sveobuhvatnog sistema MIS prilagođenog potrebama kompanija u industrijama štampe, pakiranja i označavanja.

Hardware
hardware icon
Hardver kompanije Konica Minolta za štampanje

Želite vrhunske performanse u produkciji digitalne štampe? Na pravom ste mjestu. Hardverske komponente kompanije Konica Minolta za produkcijsku štampu i ured predstavljaju mjerilo u branši uz uređaje koji osiguravaju revolucionarni kvalitet kolor slika, izuzetnu brzinu crno-bijele štampe, opcije završne obrade prilikom kreiranja materijala naklonjene kvalitetu kako bi se zadovoljile vaše složene specifikacije za zadatke i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu ili područje specijalizacije vaše kompanije, naši uređaji za štampu vam omogućavaju da izgradite infrastrukturu za štampanje, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske mjerne instrumente i istražujete druga rješenja dizajnirana za temeljitu promjenu vašeg toka rada.

Software
software icon
AccurioPro Conductor

AccurioPro Conductor je sistem za integriranje toka rada koji vam omogućava da upravljate svojom infrastrukturom za štampanje na centralizirani način. Također možete automatizirati širok spektar dnevnih zadataka i brzo i jednostavno povećati produktivnost, čak i uz različite zadatke štampanja.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Ključne funkcije

Sistem za upravljanje informacijama je sveobuhvatno rješenje za svaku kompaniju koja se bavi štampanjem i želi preuzeti kontrolu nad svakodnevnim zadacima te djelotvorno upravljati širokim opsegom različitih zadataka iz jedne tačke. Operativni izazovi i izazovi povezani s informacijama s kojima se danas suočavaju pružaoci grafičkih oblika komunikacije zahtijevaju sasvim novi skup alata kako bi se olakšalo efikasno upravljanje čak i najsloženijim operacijama. Sistem za upravljanje informacijama omogućava vam da pristupate tačnim i ažurnim informacijama o troškovima, finansijskom statusu i profitnim maržama, kako biste mogli analizirati svaki pojedinačni korak u svojim procesima i definirati količinu vremena i energije koji su potrebni za obavljanje pojedinačnih zadataka. Sistemi za upravljanje informacijama vam omogućavaju pristup podacima o prodaji, uslugama, proizvodnji i finansijskim performansama u stvarnom vremenu kako biste u svakom trenutku mogli donositi informirane poslovne odluke. 


Oni vam omogućavaju da analizirate podatke, izvlačite zaključke i unapređujete način na koji vaša kompanija funkcionira na brojnim nivoima kako biste mogli ostati jedan korak ispred i automatizirati proizvodne procese koji ne zahtijevaju angažiranje ljudi, čime štedite vrijeme i novac i daleko efikasnije upravljate radom zaposlenika. Sistemi za upravljanje informacijama vam omogućavaju i da reducirate udvostručavanje administracije i greške pri ponovnom unosu izazvane ljudskim faktorom, što osigurava da vaš tok rada u svakom trenutku bude djelotvoran i u potpunosti optimiziran.

   

   

Prilagođena kontrolna tabla

Procjenjivanje, naručivanje i naplata

Integrirano računovodstvo

Integrirani CRM

Upravljanje inventarom

Izrada rasporeda i dinamičke ploče zadataka

shaping print to business.

In order to be able to translate the pages, can you give me an example to find the corresponding page and to translate it following the given links;

Join Prokom