BUDUĆNOST ŠTAMPANJA: WEB 2 PRINT

Zašto Web 2 Print nudi sva mrežna rješenja za štampanje koja će vam ikad trebati

Mrežna rješenja i rješenja u oblasti e-štampe koja će koristiti vaši klijenti


Internet i e-trgovina su postali ključni dijelovi svakodnevnog života i ubrzano se transformiraju u kanale koji se koriste za ogromnu većinu poslovnih transakcija.

Da bi ostale konkurentne u budućnosti, male i srednje komercijalne štamparije morat će nuditi Web 2 Print (W2P) rješenja, uključujući izdavaštvo na daljinu, štampanje na mreži i e-poslovno štampanje radi komunikacije i prodaje svojih proizvoda i usluga. Vaši klijenti će već biti upoznati s Web to Print rješenjima i sistemima zasnovanim na webu i imat će naviku kupovine proizvoda kao što su knjige, uredski materijal, papirnata roba i čestitke te razne vrste usluga, uključujući putovanja, pohranu podataka i računarstvo na oblaku.


Upravo zbog toga je rješenje Web 2 Print od ključnog značaja za vas kao pružaoca usluga štampanja. Ono vam omogućava da se svojim uslugama izdvojite od konkurentskih kompanija, smanjite fiksne troškove, poboljšate efikasnost i još puno toga.



Šta rješenje Web 2 Print može učiniti za mene kao pružaoca usluga štampanja? 

Web 2 Print nudi široki raspon potencijalnih prednosti u oblasti štampanja, između ostalog:


  • Može osigurati uštede vremena i smanjenje troškova za marketinške odjele klijenata
  • Može pomoći zaposlenicima klijenta zaduženim za štampane materijale
  • Omogućava klijentu 24-satni pristup za naručivanje usluga
  • Pruža vidljivost postupka naručivanja kako bi se smanjio broj upita za korisničku službu
  • Pomaže zaposlenicima klijenta zaduženim za štampane materijale
  • Kreira internetski izlog za sve vaše proizvode i usluge radi povećanja prodaje
  • Omogućava vam da nudite opcije plaćanja na mreži, čime se poboljšava novčani tok
  • Automatizira vaše procese naručivanja, plaćanja i računovodstva

Web 2 Print

Web 2 Print

Zašto je usluga Web 2 Print toliko značajna?

Web 2 Print rješenja ubrzano postaju suštinske komponente strategija digitalnih štamparija, ne samo u pogledu pristupa, već i u domenu prodaje, marketinga i dizajna. Opcije koje ta rješenja nude ujedno predstavljaju ključne alate za prevazilaženje uobičajenog tereta velikog porasta obaveza u vođenju uredskih jedinica za podršku koje nastaju velikim brojem jeftinih zadataka s malim tiražima. Administrativni procesi i konvencionalni informacijski sistemi većine pružalaca usluga štampanja prilagođeni su ofset produkciji i nailaze na poteškoće pri suočavanju sa zahtjevima okruženja za digitalnu štampu.

Hardware
hardware icon
Ostavite svoj pečat u mrežnom okruženju Web 2 Print

Uz izuzetno velike brzine rada, jednostavno korištenje i naprednu završnu obradu prilikom kreiranja materijala naš program brzih kolor produkcijskih štampača AccurioPress podiže ljestvicu u oblasti digitalne produktivnosti kroz uštedu vremena i troškova rada, kao i prostora u proizvodnom pogonu.

Software
software icon
Softver koji trebate da učini da web radi vas

Želite li odmah početi s radom bez problema prilikom instaliranja Web 2 Print rješenja? Trebate započeti sa softverom koji vam u potpunosti odgovara. AccurioPro Flux Ultimate je sofisticirana Web 2 Print aplikacija koja pružateljima usluga štampanja, štamparijama unutar kompanija, javnim organima i obrazovnom sektoru omogućava da nude sigurno slanje zadataka štampanja mrežnim putem na osnovu radnih naloga. Krajnji korisnici zatim mogu koristiti prednosti ove podesne usluge 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i stručno specijalizirano osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše službe djeluju u vašu korist, u okviru sistema podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša kompaniji u potpunosti iskoristite sve prednosti naših rješenja. Nudimo cijeli spektar različitih usluga, uključujući optimizirane usluge štampanja uz kombiniranje vaših konsultantskih aktivnosti; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje tôkom rada kako biste smanjili trošenje dokumenata; te pametne sigurnosne usluge kako biste održali bezbjednost poslovanja.

Web 2 Print više nije opcija; to je rješenje koje pružaoci usluga štampanja jednostavno moraju nuditi.

Web 2 Print omogućava klijentima da bez poteškoća naručuju, otpremaju i pregledaju poslove na mreži. Dokumenti spremni za štampanje mogu se isporučivati u katalozima, dok se članci koji se ne štampaju također mogu ponuditi za naručivanje. Aplikacija provjerava mogu li se datoteke odštampati, jesu li slike koje šalje klijent u odgovarajućoj rezoluciji, jesu li ugrađeni fontovi i uvrštene folije. Većina Web-to-Print aplikacija omogućava klijentima da prilagođavaju unaprijed definirane šablone i transferira vlastiti sadržaj za automatsku produkciju štampe. 


Ša je Web 2 Print i zašto vam je potrebna ta usluga?

   

   

Optimizirano za B2B pružaoce usluga štampe i štampanje unutar kompanija

Web-to-Print i digitalni izlog predstavljaju verziju e-trgovine za sektor štampanja uz korištenje interneta za djelotvornije i troškovno prihvatljivije naručivanje štampanih materijala

Web-to-Print predstavlja rješenje bez uključivanja trećih strana za nabavku i upravljanje štampanim materijalima

Web 2 Print rješenja omogućavaju svakome da nabavi rješenja za štampanje s računara bez obzira na datu lokaciju, odobri PDF dokumente i brzo ih pošalje na štampač

Osigurava brz i jednostavan pomoću kojeg klijenti mogu izračunavati cijene

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom