Konica Minolta Mobile Print


Mobilno štampanje bez napora


Besplatno rješenje za povećanu fleksibilnost mobilnog štampanja


Štampanje i skeniranje – uvijek vam je dostupno na dodir prsta uz aplikaciju Konica Minolta Mobile Print.


Moderno poslovno okruženje često zahtijeva da djelujemo na licu mjesta kad se suočimo s velikim problemima, nedostacima u dokumentaciji ili kašnjenjima. Srećom, laptopi i mobilni uređaji povezani na bežični internet komunikaciju i upravljanje zadacima čine daleko lakšim, a ta mobilnost i fleksibilnost se proširila i na druga područja poslovanja. Konica Minolta mobilno štampanje znači da možete uraditi daleko više od pukog preuzimanja nedostajuće datoteke u dokumentaciji; ono vam omogućava da se odmah povežete na odabrani MFP i da nekoliko trenutaka kasnije u rukama držite odštampani materijal.


Konica Minolta mobilno štampanje isporučuje se u mobilnoj aplikaciji koja vam je dostupna na dodir prstom. Ono vam omogućava da daljinskim putem šaljete poslove za štampanje i skenirate dokumente i to u tren oka. Nemojte brinuti da morate savladati korištenje složenog korisničkog interfejsa: aplikacija je jasna i lako se koristi, čak i kad ste u žurbi ili obavljate više poslova odjednom. Konica Minolta mobilno štampanje je savršeno rješenje za kompanije svih oblika i veličina – od malih firmi s jednim štampačem do velikih internacionalnih kompanija koje djeluju širom svijeta.Funkcije

Funkcije

Konica Minolta Mobile Print je besplatna aplikacija za mobilno štampanje za sve popularne mobilne platforme uključujući iOS, Android i Windows 10 i ona povezuje mobilne uređaje višefunkcionalnim Konica Minolta bizhub sistemima za štampanje. Dvije glavne funkcije ove aplikacije? Ona vam omogućava da štampanje s prijenosnog uređaja i skenirate na njega, čime se osigurava da poslovni korisnici u svakom trenutku pri ruci imaju svoje važne dokumente.


  • Šifriranje datoteka bez uključivanja trećih strana
  • Prava pristupa za korisnike
  • Manji operativni troškovi
  • Integriranje s uobičajenim sistemima za obračunavanje i upravljanje štampanjem
  • Može se instalirati za 10 minuta
  • Sigurno izdavanje zadatka štampanja


Nema potrebe za složenom infrastrukturom i skupim novim uređajima: sada se s jednim od svojih uređaja možete povezati trenutno i bez napora i odmah početi štampati. Izvor datoteka nije važan budući da se mobilno štampanje u svakom trenutku može pokrenuti iz interne memorije uređaja, e-pošte, internetskog preglednika, poznatih programa ili usluge Google Cloud Print. Čak i mobilno skeniranje pomoću Konica Minolta MFP-a je sada lakše – sve što trebate učiniti je da podijelite datoteke sa saradnicima, direktno ih pošaljete na mobilne telefone ili sačuvate na oblak. Ni vrsta datoteke nije problem: Konica Minolta Mobile Print podržava sve najpopularnije formate, uključujući JPEG, GIF, BMP, PNG, PDF, TIFF, XPS, DOCX, XLSX, PPTX i druge. Nije važno je li vam nedostaje odštampana verzija projekta ili dizajna, dio ugovora ili druga vrsta datoteke, sve što trebate je pristup štampaču. Zaposlenicima se može dodijeliti korisnički pristup pod kontrolom administratora. Uz Konica Minolta mobilno štampanje zaista ste uvijek super fleksibilni. Imate goste u svojim objektima? I njima možete brzo i lako dodijeliti prava pristupa za štampanje za goste. Provjera vjerodostojnosti pomoću PIN-a, ID kartice ili korisničkog imena i lozinke predstavlja siguran način za zaštitu povjerljivih dokumenata. Omogućite svojoj kompaniji da se razvija i besplatno isprobajte mobilno štampanje. Ovo vrijeme će vam uštediti vrijeme, novac i trud i osigurati da uvijek imate kontrolu, bez obzira gdje se zadesite.