Produkcijski server Konica Minolta Color Care


Konzistentnost boja i fleksibilnost kroz cijelu štampariju


Uz obećanu apsolutnu konzistentnost boja na svim uređajima za ispis u štampariji, produkcijski server Color Care predstavlja optimalni izbor za pružaoce usluga štampanja s više štampača. Ovaj inteligentni server za štampanje i boju vrši pouzdano podudaranje izlaza boje na više uređaja, neovisno o vrsti štampača i proizvođaču. Podaci štampanja se optimiziraju za svaki štampač i vrstu papira, osiguravajući reprodukciju boje najbližu originalu i definiranom standardu štampanja. Zahvaljujući potpunoj kontroli nad opcijama završne obrade na štampačima kompanije Konica Minolta, završna obrada se lako može automatizirati, čime se ostvaruje uglađen i jednostavan tok rada produkcije.

Produkcijski server Color Care pruža atraktivno unaprijeđene ukupne performanse kroz cijelu štampariju pomažući na taj način povećavanje i diverzificiranje poslovanja.


Tok rada za produkcijski server Color Care

Produkcijski server Konica Minolta Color Care

Produkcijski server Konica Minolta Color Care

Kompletirajte tim: vrhunski spektrofotometar za skeniranje FD-5BT

  • M1-Mode – spreman za moderne standarde
  • Izvanredna usklađenost između instrumenata
  • Ekran za samostalno korištenje
  • Potpuni spektrodenzitometar

Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

Konica Minolta Color Care Production Server brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings