Capture OnTheGo


Povećavanje vidljivosti kompanije za nove grupe klijenata


Na terenu, posebno tokom prodaje, savjetodavnih ili servisnih posjeta, još uvijek se veoma često koristi papir za bilježenje podataka na licu mjesta, spomenimo npr. potraživanja od osiguranja. Međutim, ručno prikupljanje podataka i popunjavanje obrazaca ima i svoje mane. Budući da obuhvata dodatni rad, postupak može biti sklon greškama i skup: Vraćanje obrazaca u ured radi bilježenja, obrade i arhiviranja traje dugo i nije djelotvorno. Da bi se maksimizirala produktivnost i izbjegla kašnjenja, važno je ubrzati postupak bilježenja što se na najbolji način ostvaruje automatiziranjem zadatka koristeći Capture OnTheGo, mobilno rješenje za automatizaciju rada na terenu.


Capture OnTheGo

Capture OnTheGo

Bilježenje dokumenata

  • Dostupne radnje za obrasce na mobilnom uređaju

Obrađivanje dokumenata

  • Preuzmite PDF dokumente
  • Preuzmite i popunite HTML obrasce

Distribuiranje dokumenata

  • Prenosite obrasce jednim klikom

Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

Capture OnTheGo brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings