Otpremnik Phoenix


Napredna automatizacija procesa: moćna i jednostavna za korištenje


U svojim težnjama da maksimizira djelotvornost i ekonomičnost, svaka moderna kompanija treba automatizirati i integrirati rutinske uredske zadatke koliko god je to moguće. Napredno automatiziranje procesa omogućava operaterima, administratorima i korisnicima da se koncentriraju na ključne zadatke – poboljšavanje produktivnosti cijelog ureda. Otpremnik Phoenix pomaže kompanijama da optimiziraju svoje procese i štede vrijeme kroz automatiziranje obrade i štampanja slike dokumenta te kroz usmjeravanje zadataka putem prilagodljivih tokova rada. Uz opsežnu prilagodljivost i osiguravanje da procesi obrade i štampanja dokumenata rade u pozadini s minimalnim ručnim intervencijama, aplikacija je izuzetno prikladna za sve kompanije, od malih poduzeća do najvećih korporacijskih okruženja.


Tok rada za otpremnik Phoenix

Otpremnik Phoenix

Otpremnik Phoenix

Bilježenje dokumenata 

  • Višestruke metode bilježenja

Obrađivanje dokumenata 

  • Potpuna integracija s MFP uređajima
  • Jednostavnost plus snaga
  • Alat za kreiranje toka rada

Distribuiranje dokumenata

  • Izbor poveznika
  • Izlaz u baze podataka ili xml podatke

Upravljanje sadržajem i dokumentima

  • Fleksibilno planiranje

Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

Dispatcher Phoenix brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings