dokoni PROCESS


Automatiziranje poslovnih procesa na platformi SharePoint


Svaka organizacija ili kompanija danas ovisi i automatiziranju procesa s dokumentima, kao i dinamičkim promjenama koje takvi procesi zahtijevaju. Sistem dokoni PROCESS omogućava poslovnim korisnicima i IT stručnjacima da brzo i lako automatiziraju sve vrste poslovnih procesa, usmjeravaju zadatke i sarađuju na dokumentima.

Kao sveobuhvatni modul za upravljanje sadržajem kompanije (ECM), dokoni PROCESS je zanimljiv korisnicima koji imaju uređaje u vlastitim poslovnim prostorijama, kao i mobilne uređaje. Odgovarajući na širok raspon raznovrsnih zahtjeva, aplikacija pruža intuitivni dizajner toka rada zasnovan na webu s funkcijom povlačenja i ispuštanja; olakšava modeliranje i unapređivanje bilo kojeg jednostavnog ili složenog poslovnog procesa; povezuje se podacima iz različitih sistema (npr. SQL, Exchange Server, Web Services); i integrira se s uslugama na oblaku zasnovanim na platformi Microsoft SharePoint.

Određeni moduli pružaju mogućnost za proširivanje procesa i tokova rada na mobilne, društvene i sisteme zasnovane na oblaku.
dokoni PROCESS

dokoni PROCESS

Upravljanje sadržajem

  • Automatizirani poslovni procesi
  • Kreirajte "korisnički definirane radnje"
  • Direktna povezivost
  • Potpuno iskoristite SharePoint
  • Obrasci tokova rada zasnovani na webu
  • Transformacija toka rada
  • Veza s oblakom
  • Mobilne aplikacije

Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

dokoni PROCESS brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings