AccurioPro Compile

JEDNOM KREIRAJTE ŠTAMPARSKI PROJEKT – I KORISTITE GA PONOVO KOLIKO GOD PUTA ŽELITE


AccurioPro Compile čini proces kreiranja i pripremanja štamparskog projekta brzim i jednostavnim – čak i uz informacije koje pristižu iz različitih odjela i izvora.


Sačuvajte i ponovo koristite štamparske projekte u bilo kom trenutku

AccurioPro Compile vam omogućava da uvedete jasne prednosti automatizacije u proces ažuriranja datoteka u štamparskom projektu. Nakon sedam dana rada s njim, pitat ćete se kako ste ikako mogli bez njega.

Štampate li redovno priručnike koju obuhvataju raznovrsne PDF dokumente – npr. naslovnu stranicu, upute, garanciju i stranicu s kontaktima? To može biti kompliciran i vremenski zahtjevan zadatak. Sadržaj tih dokumenata vjerovatno se povremeno mijenja, npr. prilikom ponovnog izbacivanja proizvoda na tržište, a pošto taj sadržaj gotovo uvijek potiče iz niza različitih izvora iz cijele kompanije, to može dovesti do zabuna u pogledu najnovije verzije teksta.

Ako vam to zvuči poznato, možda biste trebali razmisliti o tome da iskoristite neupitne prednosti sistema AccurioPro Compile. On vam omogućava da štamparski projekt kreirate samo jednom i zatim ga koristite koliko god puta želite uz ništa više do malih promjena u sadržaju.


Maksimalno pojednostavite automatizirano ažuriranje priručnika za korištenje

Maksimalno pojednostavite automatizirano ažuriranje priručnika za korištenje

Trebate li redovno štampati priručnike koji se sastoje različitih PDF datoteka, kao što su naslovna stranica, upute, garancija i stranica s podacima za kontakt? Sadržaj vaših dokumenata vjerovatno se malo mijenja s vremena na vrijeme, npr. prilikom izbacivanja nove verzije proizvoda na tržište, ali kako sadržaj takvih dokumenata obično osiguravaju različiti izvori iz različitih odjela, cijeli postupak se može pretvoriti u složen zadatak koji oduzima mnogo vremena.

U tom slučaju iskoristite prednosti sistema AccurioPro Compile kreiranjem projekta štampanja samo jednom i zatim ga ponovo koristite kad zaželite, čak i kad se promijeni sadržaj. To je jednostavan i direktan postupak zato što će vaši projekti štampanja biti povezani s izvornim dokumentima koji mogu biti pohranjeni u različitim fasciklama na mreži kompanije.


 • Kad bude potrebno izmijeniti jednu ili više PDF datoteka, nećete morati prilagođavati cijeli projekt štampanja. Umjesto toga, svakog puta kad se da komanda za štampanje, preuzima se samo najnovija verzija dokumenta i automatski umeće u projekt. Tako možete biti sigurni da ćete odštampati samo ažurirane dokumente i to bez ikakvih ručnih intervencija.
 • Ako na jednom projektu štampanja radi više autora, sadržaj mogu održavati neovisno jedni od drugih. AccurioPro Compile vam omogućava da lako kompilirate PDF datoteke velikog broja raznovrsnih izvora u jedan konačni dokument.
 • AccurioPro Compile je također vaš najbolji pomoćnik kad trebate odštampati materijale za obuku, prezentacije za konferenciju ili kod bilo kojih drugih ponavljajućih zadataka štampanja za koje postavke ostaju iste iako se sadržaj dokumenta mijenja.

AccurioPro Compile

AccurioPro Compile

 • Omogućava vam da ih sačuvate kao štamparske projekte i ponovo ih koristite kad zaželite
 • Pohranjuje strukturu projekta kao predložak
 • Kreira štamparske projekte profesionalne strukture
 • Brzo, ugodno i pouzdano uređivanje projekata
 • Automatsko postavljanje i završna obrada na presi
 • Prilagođena dokumentacija
 • Mogućnost korištenja miješanih formata
 • Ažuriran sadržaj u svakom trenutku

Sačuvajte štamparske projekte i ponovo ih koristite kad zaželite… Inteligentna automatizacija toka rada koju pruža Konica Minolta omogućava vam da PDF datoteke rasporedite pravilnim redoslijedom, pozicionirate razdjelne stranice, listove kartica i njihove oznake te organizirate postavke štampanja i finiširanja ne samo za dokumente već i za pojedinačne PDF datoteke. Ukratko, sve što definirate u štamparskom projektu se sačuva i može se ponovo koristiti svakom trenutku.

Tehnologija vam omogućava da sačuvate strukturu projekta kao predložak; sve dok vaši štamparski projekti imaju istu strukturu, možete koristiti predloške kako biste štedili dragocjeno vrijeme i novac. Sve što trebate učiniti je da popunite predložak novim sadržajem. Možete umetnuti listove kartica u štamparski projekt i štampati pojedinačne oznake na karticama, umetati razdjelne stranice, uređivati projekte, povlačiti i ispuštati PDF datoteke u projekt, pregledati umetnute datoteke i ukloniti prozor za pregled i traku za postavke iz prozora programa kako biste ih koristili u odvojenim prozorima ako je potrebno.

Možete i kreirati raščišćeno korisničko sučelje kako biste ostali fokusirani na zadatke, koristiti mješovite formate ako se vaš štamparski projekt sastoji od PDF datoteka s različitim formatima papira, osigurati da vaš sadržaj bude u svakom trenutku ažuran, sačuvati izmijenjene PDF datoteke natrag na isto mjesto pod istim nazivom i još puno toga.


Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

AccurioPro Compile brošura