Menadžer za provjeru vjerodostojnosti za PageScope


Menadžer za provjeru vjerodostojnosti za PageScope za centralizirano upravljanje bazama podataka korisnika i korisničim pravima.


Kao jedan od modula paketa PageScope Enterprise Suite, Menadžer za provjeru vjerodostojnosti obezbjeđuje centralizirano postavljanje načina rada za provjeru vjerodostojnosti i upravljanje korisničkim pravima na svim višefunkcionalnim uređajima (MFP). Menadžerom za provjeru vjerodostojnosti rukuje IT administrator i on olakšava kontroliranje opsega pristupa uređajima i uspostavljanje odgovarajućih mehanizama za provjeru vjerodostojnosti. Modul poboljšava efikasnost administratora, štedi vrijeme i smanjuje potrebu za radnom snagom te povećava transparentnost korporativne infrastrukture štampanja.


Menadžer za provjeru vjerodostojnosti za PageScope

Menadžer za provjeru vjerodostojnosti za PageScope

Centralizirano upravljanje korisnicima i ulogama

  • Centralna baza podataka
  • Sinhroniziranje s postojećim imenicima korisnika
  • Predlošci dozvola i korisničke uloge
  • Velika granularnost
  • Centralizirano upravljanje vrstama provjere vjerodostojnosti
  • Opcionalna podrška za biometrijsku provjeru vjerodostojnosti

Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

PageScope Authentication Manager brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings