PrintShop Mail Connect


Direktna komunikacija za štampanje i e-poštu


Ova moćna aplikacija za štampanje promjenjivih podataka je prilagođena za pružaoce usluga štampanja i centralne reprografske odjele koji se žele angažirati u domenu direktnih promocijskih komunikacijskih usluga uz istovremenu želju za diverzificiranjem kroz usvajanje mogućnosti direktnog marketinga.

PrintShop Mail Connect nudi prednosti personaliziranog komunikacijskog alata koji pruža istovremenu direktnu komunikaciju za štampanje i e-poštu u samo jednom koraku i može ići od jednostavnih do kompleksnih VDP dokumenata. Za razliku od sličnih alata na tržištu, kod kojih se mogućnosti razmjenjivanja e-pošte dodaju kao naknadne funkcije, PrintShop Mail Connect je od samog početka kreiran koristeći najnovije web tehnologije.

Jednostavan i lak za korištenje, PrintShop Mail Connect pomaže kod unapređivanja poslovnih procesa, povećava produktivnost i profitabilnost i pruža zanimljive nove prilike za ostvarivanje prihoda.


PrintShop Mail Connect

PrintShop Mail Connect

Personalizirani marketing

  • Lako implementiranje digitalne isporuke
  • Paralelna komunikacija za štampanje i e-poštu

Integriranje u tokove rada za štampanje

  • Podrška za postavke specifične za uređaj

Višekanalna komunikacija

  • Objedinjeni model podataka
  • Jednostavno korištenje
  • Istinski višekanalno rješenje
  • Komunikacija 1-na-1 s klijentima
  • Iskoristite nove trendove u komunikaciji

Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

Printshop Mail Connect brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings