AccurioPro Flux Ultimate

Slanje poslova putem weba zasnovano na zahtjevima u bilo koje vrijeme


Softver Accurio ProFlux Ultimate nudi širok raspon rješenja za uslugu Web 2 Print


Želite najbolji softver za uslugu Web 2 Print u štamparskoj branši? Odaberite Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, najsveouhvatnija verzija paketa AccurioPro Flux, nudi funkciju štampanja putem weba unaprijeđenu mogućnostima za pripremanje i podešavanje prese i upravljanje tokom rada.


Izuzetno prilagodljivi softverski paket AccurioPro Flux Ultimate nudi širok raspon alata koji vam omogućavaju da organizirate, automatizirate i optimizirate cjelokupni tok rada za štampanje.


Objedinjavanjem slanja poslova putem interneta, plaćanja na internetu i praćenja statusa na internetu u jednu profesionalnu aplikaciju za štampanje s weba, AccurioPro Flux Ultimate predstavlja savršeni softverski alat za bilo kojeg pružaoca usluga štampanja putem weba s vlastitim serverskim okruženjem.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

Tok rada za AccurioPro Flux Ultimate

Najnapredniji softver za uslugu Web 2 Print na današnjem tržištu

Najnapredniji softver za uslugu Web 2 Print na današnjem tržištu

Kako će tačno Accurio ProFlux Ultimate pomoći vašoj kompaniji da maksimalno iskoristi Web 2 Print? Napredna softverska aplikacija nudi veliki broj prednosti zasnovanih na webu, uključujući jedinstveno prijavljivanje, obrasce, slanje poslova putem interneta, udobno naručivanje putem interneta, provjeravanje datoteka, tokove rada s različitim redoslijedima, plaćanje putem interneta, trenutno slanje ponude putem interneta, plaćanje i praćenje statusa putem interneta, funkciju kontrolne table i obavještenja.


AccurioPro Flux Ultimate je najsveouhvatnija verzija aplikacije AccurioPro Flux Suite s funkcijom štampanja putem weba unaprijeđenu mogućnostima za pripremanje i podešavanje prese i upravljanje tokom rada.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Softver Accurio ProFlux Ultimate za štampanje putem weba omogućava vam da otpremite do 300 različitih formata datoteka na portal za štampanje putem weba tako da klijentima nije potrebna posebna aplikacija za konvertiranje, omogućava pružaocima usluga štampanja da kreiraju zasebne web prodavnice s individualnim korisničkim sučeljima, proizvodima i cjenovnicima za različite grupe korisnika te integrira eksterna rješenja za obračunavanje u tok rada za štampanje.


Softver se povezuje i s računovodstvenim aplikacijama Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) i PaperCut. Omogućava da maksimalno 10 dodatnih operatera istovremeno radi na centralnom popisu poslova, integrira eksterne programe za provjeru datoteka radi otklanjanja problema s PDF datotekama i izbjegavanja grešaka u produkciji te omogućava operaterima u štampariji da uređuju dokumente na slikovnom/rasterskom nivou tako da se mogu izvršavati uobičajene operacije za uređivanje slika, kao što su uklanjanje mrlja, poravnavanje, kist, brisanje, linija i popunjavanje.


Preuzmite brošuru o proizvodu odmah kako biste imali sve informacije pri ruci.

AccurioPro Flux Ultimate brošura

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Obrazac

Da, želim primati informacije preko:

za trenutne proizvode i usluge Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i za ostale pridružene kompanije unutar grupacije, kreirane za naše lično interesovanje. Vaši podaci će biti procesuirani u skladu s našom politikom privatnosti.

Tekstna polja sa slovima * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings