Insights from those who make our heart beat.


 

Amazing people at Konica Minolta

Appreciation, enthusiasm, emotions and values – This is what “Amazing People at Konica Minolta” stands for. People inside Konica Minolta will give you a glimpse “behind the scenes” of their day-to-day work: projects, products and passions.

Read more
quotation marks

U odjelu Usluga i podrška zadaci se delegiraju uz visok nivo odgovornosti što mi daje veliku fleksibilnost za uvođenje i primjenu novih ideja. Radim na međunarodnom nivou u bliskom kontaktu s kolegama iz cijele Evrope, Japana i drugih regionalnih sjedišta, npr. u SAD-u. To mi daje priliku da širim horizonte vlastitog iskustva i uvijek se upoznajem sa sjajnim kolegama u međunarodnom kontekstu.

Patrick Stucke

Usluga i podrška

quotation marks

Nakon što sam diplomirala marketing, zahvalna sam za priliku da gradim veliku mrežu među kolegicama i kolegama u kompaniji Konica Minolta iz cijelog svijeta, stičem opsežno znanje specifično za ovu branšu i radim na vlastitim projektima koji obuhvataju više funkcija. Ne mogu zamisliti bolju pripremu za svoju novu ulogu nižeg stručnjaka za korporativnu komunikaciju od stažiranja u odjelu marketinga u evropskom sjedištu kompanije Konica Minolta!

Frauke Flüthmann

Stažistica

quotation marks

Prošle godine sam učestvovao u Programu tehnoloških inovacija. Bio mi je to vrijedan odmak od svakodnevnog posla i pomoć u razmišljanju izvan uobičajenih okvira. Zaista cijenim priliku za razvijanje zamisli skupa s kolegicama i kolegama iz različitih odjela i zemalja i veoma sam ponosan na konačni rezultat.

Nicolas Führ

Program tehnoloških inovacija

quotation marks

Svaki dan u kompaniji Konica Minolta je drugačiji i uvijek se susrećemo s novim izazovima koje naš tim treba savladati i riješiti. Moji zadaci su izuzetno raznovrsni i ovise o specifičnim potrebama i pojedinačnim situacijama kupaca.

Berit Hillmer

Globalni veliki korisnici

Start your story here:

To our job list