Konica Minolta predstavlja najnovije inovacije na sajmu Drupa 2024

| 12 februar 2024

Konica Minolta će na sajmu Drupa u Düsseldorfu, Njemačka, od 28. svibnja do 7. lipnja 2024., predstaviti brojne europske premijere. Na izložbenim prostorima A40-1/A40-6 u dvorani 8b Konica Minolta će pomoći klijentima da prepoznaju potencijal koji nadmašuje tradicionalni tisak. Konica Minolta će sa jednim od najvećih izložbenih prostora na sajmu, koji će obuhvatiti šest povezanih područja i dva kata, predstaviti brojne premijere.


Na sajmu Drupa, vodeći svjetski tehnološki razvojni lider Konica Minolta pomoći će u poticanju novih mogućnosti tiska, prikazivanjem opcija rasta i proširenja poslovanja koje klijentima omogućuju prilagodbu novim tržišnim uvjetima. Predstavit će svoju viziju digitalne transformacije za tiskaru budućnosti i put prema održivoj proširivosti automatizacije Industrije 5.0.
 

S posebnim fokusom na etikete, pakiranjima i doradi, Konica Minolta i MGI će predstaviti najefikasniju uporabu automatizacije digitalnog tiska i sveobuhvatnih proizvodnih tokova, zajedno s vrhunskim programskim rješenjima.
 

"Na sajmu Drupa planiramo mnogo premijera, stoga smo kao vodeći svjetski tehnološki pružatelj obvezani pomoći našim klijentima da zajedno s partnerskim pristupom razmisle o novim mogućnostima. Posjetiteljima sajma pomoći ćemo da prepoznaju potencijal ponovnim razmatranjem novih mogućnosti tiska u svijetu koji se neprestano mijenja. Sajam će također biti platforma za potvrdu naše čvrste vodeće pozicije u području digitalnog produkcijskog tiska srednjih i velikih naklada, te jačanje naše prisutnosti u području industrijskog tiska." - Edin Smajović, servisni menadžer, Konica Minolta poslovna rješenja BH.
 

"Na našem izložbenom prostoru posjetitelji će vidjeti put do digitalne transformacije u tiskari, put do automatizacije Industrije 5.0 i pametne tvornice, te našu viziju usmjerenosti prema ljudima, otpornosti i održivosti."


KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Bosna i Hercegovina

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Bosna i Hercegovina, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Sarajevu te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i Instagram kanalima.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.